Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Iznācis trešais Tasty Soundz skaņdarbs

Andre Crash, 27.08.2009. 12:14

Vasaras noslēdzošais mēnesis augusts ir nācis ar trešo Tasty Soundz  singlu “Reach”, kas ir izlaists uz mūsmāju ierakstu leibla "Latex Records".
Iznācis trešais Tasty Soundz skaņdarbs

Minētās relīzes sastavā ietilpst  vokālā un instrumentālā versija, kā arī  Franzo Kolms Tech dub stilā ieturēts remikss. Kā ierasts Tasty Soundz tradīcijās, treka tapšanā ir piedalījusies Rigas Gospel Choir vokāliste, šoreiz tā ir Lāsma Ivansone.

Vēl pirms singla oficiālās iznākšanas dziesmas Franzo Kolms Tech Dub remikss tika iekļauts divās Vācijā veidotās elektroniskās mūzikas izlasēs "Minimal Priviledge"un "Dark Gadgets".

Kā pavēstīja Tasty Soundz projekta dalībnieki, skaņdarba ideja ir radusies jau gada sākumā un pirmo reizi tas tika atskaņots populārās "Kwadrat Concept"  pasākumu sērijas ietvaros  klubā "Essential" 2009.gada martā.

Kopš tā brīža dziesma ir piedzīvojusi vairākas pārvērtības, līdz parādījās atslīpēta singla veidolā.

Papildus "Reach" pamatsinglam, rudenī tiks izdoti arī skaņdarba remiksi dažādu Baltijas dīdžeju izpildījumā.

"Tasty Soundz – Reach" šobrīt jau ir pieejams  beatport.com, junodownload, djdownload un pārējos pasaules vadošajos digitālajos veikalos.

Skaņdarbu ir iespējams noklausīties un iegādāties:
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/186132/Reach

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV