Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Iznākusi Tasty Soundz singla „Reach” remiksu kompilācija

Andre Crash, 20.01.2010. 13:07

Elektroniskās deju mūzikas cienītāju aprindās pazīstamais projekts „Tasty Soundz” ir izdevis īpašu kompilāciju - „Reach Remixes EP”.
Iznākusi Tasty Soundz singla „Reach” remiksu kompilācija

Aptuveni pirms četriem mēnešiem iznāca projekta trešais singls "Reach", kas tapis sadarbībā ar Rīgas Gospel kora solisti Laazy, un šobrīd klāt ir nākamais veikums ar nosaukumu "Reach Remixes EP", respektīvi, minētā skaņdarba remiksu izlase.

Remiksētāju sarakstā sastopami mūsu valsts vadošie producenti Electricano, kas nesen izdevis lielisku plati uz Starlight Records, Spin Science, Igauņu mākslinieks no Cabrio Records un Global Underground, Aldee, Baltijas lielākā naktskluba - Essential rezidents, kā arī jaunās producentu paaudzes lokomotīves Ansis Zvirgdziņš un Trebland.

Uz doto mirkli remiksi ir guvuši atbalstu no Peter Gelderblom, Rulers of The Deep, Eric Entrena, Lish, Dave Storm, P8, Satoshi Fumi, Neil Quigley, Bogdan Taran, Kaspar Kondrat, [Ex] da Bass un citiem māksliniekiem.

Kompilācija ir izdota uz Latvijas ierakstu leibla „Latex Records” un šobrīd ir pieejama beatport.com, juno.co.uk., djdownload.com un citos pasaules vadošajos „online” mūzikas veikalos.

Par godu šim notikumam tiks organizēts īpašs „Tasty Soundz Sessions” sērijas  pasākums, kas norisināsies 5.februārī klubā Essential.

Skaņdarbus ir iespējams noklausīties un iegādāties šajā adresē:

https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/215767/reach_remixes

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV