Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Vai Bobs Dilans grib kļūt par šoferu pavēlnieku?

Mārtiņš Zviedris, 28.08.2009. 12:08

Iesaistīšanās autoceļu elektronisko satelītkaršu rūpniecībā palīdzētu Bobam Dilanam precīzāk atbildēt uz jautājumu „Cik ceļu?”, kas izskan viņa slavenajā dziesmā Blowin` in the Wind.
Vai Bobs Dilans grib kļūt par šoferu pavēlnieku?

Leģendārā dziesminieka tekstos netrūkst ceļa un ceļošanas motīvu. Žurnāli Q un Mojo, to apspēlējot, nekautrējas dižgaru vilkt uz zoba, reaģējot uz viņa paziņojumu paša vadītajā radioprogrammā BBC6. Tajā Dilans izteicās, ka saņēmis piedāvājumus no automašīnu GPS (interaktīvo karšu sistēmu) ražotāja SatNav uzņēmumiem ierunāt ceļveža balsi. Arī viņš pats to apcerēja, dodot mājienu uz savas lirikas tuvajām attiecībām ar minēto tematu: „Domāju, būtu jauki, meklējot pareizo virzienu, dzirdēt manu balsi sakām ko tamlīdzīgu: „Nu pa kreisi, nē, pa labi! Zini, vispār brauc tik taisni!””

Mojo piebilst: Dilanam nāktu par labu orientēšanās prasmju uzlabošana. Vai gan citādi būtu gadījies kā nesen Longbrenčā Ņūdžersijā? Tur dziesminieks neizprotami riņķoja pa vienu un to pašu apvidu, līdz viņu aizdomās par klaidonību aizturēja policija un personības apstiprināšanas nolūkos nogādāja atpakaļ viesnīcā, kur Dilans bija apmeties.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV