Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Robijs Viljamss atgriežas "pavērsiena punktā"

Egija Petrova, 08.09.2009. 12:37

Pēdējo singlu Robijs Viljamss laida klajā 2007. gadā. Šogad viņš atklāj savu šā gada pirmo singlu, sakot, ka šobrīd atrodas savas karjeras "pavērsiena punktā".
Robijs Viljamss atgriežas "pavērsiena punktā"

Viljamss atzīst, ka bija "mazliet sabijies" par sava jaunā albuma, kurā ietilpst singls "Bodies", klajā laišanu.

Viņš sacīja: „Tas nozīmē to, ka es atrodos savas karjeras pavērsiena punktā.” „Nākamais ieraksts noteiks manu nākotni.”

„Šad un tad pa ceļam ir radītas pāris lieliskas dziesmas, bet tās piemirstas. Piemirstas, ko esi darījis, un tas viss kļūst par pagātni.”

4. septembrī Viljamss uzstājās Krisa Moijla "BBC Radio 1" radio rīta raidījumā, lai nospēlētu jauno singlu "Bodies", kuru laidīs klajā 11. oktobrī.  9. novembrī mūziķis izdos jauno albumu "Reality Killed The Video Star".

Šis būs pirmais albums kopš 2006. gada albuma "Rudebox", kurš tika uzņemts atturīgi un bija Robija Viljamsa vismazāk pārdotākais solo albums.

Viljamss kādā paziņojumā teica, ka viņš vēlējās, lai cilvēki "jūtas pacilāti", kad klausās viņa jauno albumu. Jaunā albuma producents ir Trevors Horns.

Viņš piebilda: „Es vēlos, lai viņi dejo, es vēlos, lai viņi uz 50 minūtēm aizmirst par to, kas ir un kur atrodas.” „Šo 50 minūšu laikā, kad viņi aizmirst par to, kas ir, es ceru, ka viņi atradīs dziesmās kaut ko, ko varēs attiecināt uz sevi.”

Singlu "Bodies" ierakstu kompānija "Virgin" raksturoja kā "apokaliptisku, ar sazvērestību izrotātu" dziesmu.

Albuma pirmā dziesma ir "Morning Sun", kuru raksturoja kā "himnu vienam kritušajam". Dziesmu "Starstruck" raksturoja kā dziesmu par "mūsdienu slavas epidēmiju".  Viljamss albuma pēdējo dziesmu "Won't Do That To You" raksturo kā "mana pirmā mīlas dziesma ".

Runājot Krisa Moijla raidījumā, viņš atklāja, ka kaut kad vēlētos atkal pievienoties savai iepriekšējai grupai "Take That".

Viljamss neuzstājās kopā ar grupu, kad viņi devās savā pēdējā tūrē, jo viņam bija bail, ka sabiedrība varētu uzskatīt, ka tādā veidā viņš tikai vēlas uzlabot savu karjeras stāvokli pēc albuma "Rudebox". „Patiesībā es vēlētos doties un kaut ko pasākt,” viņš piebilda. Bet viņam bija bail, ka cilvēki padomās: „Ak, paskat, viņam jākāpj uz skatuves ar šiem, jo paša albums "Rudebox" ir cietis sakāvi.” Viljamss piebilda: „Es mazliet pagaidīšu, laidīšu klajā savu albumu un tad es došos un uzstāšos kopā ar saviem grupasbiedriem.”

„Redzēsim, kā tas izdosies. Es esmu par to sajūsmā. Es vēlos to paveikt, tas būtu jautri,” piebilda Robijs Viljamss.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV