Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Toms Jorks uzstāsies filmas “The Age Of Stupid” pirmizrādē

Baiba Sniķere, 17.09.2009. 09:49

“Radiohead” solists Toms Jorks (Thom Yorke) ir atklājis dažas detaļas par savu 21. septembra uzstāšanos, sakarā ar filmas par klimata izmaiņām “Muļķu laikmets” (“The Age Of Stupid”) vispasaules pirmizrādi.
Toms Jorks uzstāsies filmas “The Age Of Stupid” pirmizrādē

Mūziķis “Radiohead” oficiālajā mājas lapā Radiohead.com ziņoja, ka pirmizrādē, kur filma vienlaicīgi tiks rādīta kinoteātros visā pasaulē, atskaņos dziesmu “Reckoner” no grupas 2007. gada albuma “In Rainbows”.

Vairāk informācijas par dokumentālās filmas ar animācijas un spēlfilmas elementiem pirmizrādi skatīt mājas lapā: Ageofstupid.net.

Jorks, runādams par filmu, rakstīja: “Drīzumā iznāks filma “Muļķu laikmets” (“The Age Of Stupid”), kas pievērsīs daudz uzmanības. Es filmu esmu jau noskatījies, un tās sižets liek vēl ilgi aizdomāties – it īpaši, ja drīzumā, decembrī Kopenhāgenā norisināsies samits, kur mūsu brīnišķīgajiem līderiem būs jāizlemj, kā izveidot rīcības plānu cīņai pret klimata izmaiņām. Pēc filmas demonstrēšanas skatītāji no kinoteātriem, kur filma tiks demonstrēta, ar satelīta palīdzību varēs diskutēt par filmā atainoto. Pēc šīs diskusijas es dzīvajā spēlēšu “Reckoner” skatītājiem neredzamā vietā.”

Tikmēr Jorka grupas biedrs, bundzinieks Fils Selvejs (Phil Selway) ir paziņojis, ka strādā pie sava solo albuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV