Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

Bobs Dilans gatavojas mākslas izstādei Dānijā

Egija Petrova, 17.09.2009. 12:16

Bobs Dilans gatavojas plašai mākslas izstādei Dānijas Nacionālajā galerijā ("National Gallery of Denmark").
Bobs Dilans gatavojas mākslas izstādei Dānijā

Izstādē būs skatāmi gandrīz 100 dziedātāja mākslas darbi. Izstāde, kurā sagaidāma 30 lielizmēra gleznu pasaules pirmizrāde, atvērsies 2010. gada rudenī Kopenhāgenā.

Bobs Dilans nesen sarunā ar pārstāvjiem no mūzikas žurnāla "Mojo" teica, ka viņš vienmēr ir zīmējis un gleznojis: „Bet līdz pat šim brīdim, par to nekad neviens nav interesējies.” Viņš piebilda: „To neviens nav atbalstījis. Tagad es cenšos turēt līdzi pieprasījumam.”

Dilans, kurš pats uzgleznoja sava 1970. gada albuma "Self Portrait" vāciņu, iekļāva savus darbus arī grāmatās "Writings and Drawings" un "Lyrics 1962-1985".

Kā jau rakstīts iepriekš, šobrīd Dilans gatavojas jaunākā albuma "Christmas In The Heart", kurā piedalīsies arī citas slavenības, kas vēlas cīnīties ar badu, atbalstot labdarības kampaņu "Pabarosim Ameriku" ("Feeding America"), izdošanai. Albums nāks klajā 13. oktobrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV