Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Zināms Ozija Osborna autobiogrāfijas izdošanas datums Lielbritānijā

Baiba Sniķere, 21.09.2009. 11:49 | komentāri (2)

“Beidzot esmu gatavs pats saviem vārdiem pastāstīt par savu dzīvi”, ziņo “Black Sabath” līderis. Ozija Osborna autobiogrāfija klajā tiks laista 1. ktobrī.
Zināms Ozija Osborna autobiogrāfijas izdošanas datums Lielbritānijā

Tīmekļa vietnē Ozzy.com “Black Sabbath” dibinātājs atzīst, ka grāmata būs vaļsirdīga atzīšanās par viņa dzīvē pieredzēto.

“Jau gadiem ilgi viņi par mani ir stāstījuši briesmu lietas. Nu labi, “viņš sikspārnim nokoda galvu”, “viņš nokoda galvu balodim”, tā ir taisnība”, pēc savas pieredzes vadoties, atzina Osborns.

“Trīsdesmit nolādētus gadus esmu lietojis alkoholu un narkotikas letālās kombinācijās. Esmu izdzīvojis pēc lidmašīnas avārijas, zāļu pārdozēšanas, saslimis ar STS. Esmu ticis apsūdzēts slepkavības mēģinājumā. Tad es gandrīz nositos, braucot ar kvadraciklu divas jūdzes stundā.”

„Ja bērnībā kāds man un maniem draugiem vaicātu, kurš no mums izdzīvos līdz 60 gadu vecumam, kuram būs pieci bērni, četri mazbērni un mājas Bekingemšīrā un Beverlihilzā, tad uz mani neviens likmes neliktu, ne velna. Bet te nu es esmu – gatavs pats saviem vārdiem pastāstīt par savu dzīvi”, piebilda mūziķis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV