Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Ozijs Osborns izdod jaunu albumu

Jānis Penka, 21.06.2010. 16:06

No šīs nedēļas Latvijā pieejams "Sony Music" izdotais rokmūziķa Ozija Osborna jaunākais studijas albums "Scream".
Ozijs Osborns izdod jaunu albumu

Jaunais albums tapis Losandželosā, Osborna mājas studijā "The Bunker". Mūziķis to producējis kopā ar Kevin Churko, kas strādājis arī pie Ozija iepriekšējā albuma – 2007.gadā izdotā "Black Rain".

Albuma pirmais singls – "Let Me Hear You Scream", kam videoklipu filmējis slavenais zviedru režisors Jonas Okerlunds (Jonas Akerlund, strādājis ar Rammstein, Madonna, Lady Gaga un citiem).

Šis ir desmitais studijas albums Ozija Osborna diskogrāfijā un pirmais, kurā dzirdams Osborna grupas jaunais ģitārists Gus G. Ierakstā dzirdams arī basģitārists Blasko, bundzinieks Tommy Clufetos un taustiņinstrumentālists Ādams Veikmans (Adam Wakeman).

Augustā Ozijs dosies sava festivāla "Ozzfest" turnejā ASV. 18.septembrī festivāls viesosies arī Londonā.

Ozija Osbourna karjera ilgst jau 40 gadus, pirmo albumu viņš izdeva 1970.gadā grupas "Black Sabbath" sastāvā, ar kuru kopumā izdeva 10 albumus, kas pārdoti 50 miljonos eksemplāru. Ozija pirmais solo albums "Blizzard Of Ozz" iznāca 1980.gadā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV