Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

“Dream Theater” – „Black clouds And Silver Linings” (Roadrunner)

Aiga Leitholde, 28.09.2009. 17:24 | komentāri (1)

Progresīvā metāla grandu „Dream Theater” jaunākais albums „Black clouds and Silver Linings” dziesmas stāsta par mūziķu personīgām sāpēm – cīņu ar alkoholismu, slimības nomocītā tēva zaudēšanu, negatīvām bērnības atmiņām, kā arī radošo blokādi.
“Dream Theater” – „Black clouds And Silver Linings” (Roadrunner)

Dziesmu garums ir episks - līdz pat 20 minūtēm, tādejādi liekot albuma klausīšanai nodoties ar visu uzmanību. Ausis iepriecina spoži mūziķu instrumentālie solo. Salīdzinot ar iepriekšējo albumu „Systematic Chaos”, kurā dominēja mūsdienu metālmūzikai raksturīgi elementi kā grovla vokāls, kas tiek saglabāts arī šoreiz, tomēr „Black clouds and Silver Linings” ir atgriešanās pie „Dream Theater” saknēm, kas albumam atnesa komerciālu veiksmi Eiropas topos.

Ierakstā „Black clouds and Silver Linings” ir vienota sajūta, kas padara tā klausīšanos patīkamu, bet mūziķu sniegums nepārsteidz, tikai kārtējo reizi „Dream Theater” apliecina savu augsto profesionalitāti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV