Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Robijs Viljamss un grupa "Take That" satiekas Ņujorkas studijā

Egija Petrova, 29.09.2009. 11:48

Kā ziņo laikraksts, Robijs Viljamss atrodas studijā kopā ar savu bijušo grupu "Take That".
Robijs Viljamss un grupa "Take That" satiekas Ņujorkas studijā

Pēc laikrakstā "Daily Mirror" publicētās informācijas, dziedātājs satikās ar saviem bijušajiem grupasbiedriem studijā "Electric Lady" Ņujorkā, lai pirmo reizi pēc tā, ka Viljamss pameta grupu 1995. gadā, atkal strādātu kopā.

Laikraksts citē kādu informācijas avotu, sakot, ka Robijs Viljamss „atkal atrodas studijā kopā ar grupu "Take That" un ka viņi atkal kopā saraksta dziesmas. Robijs nebūtu laimīgs, izpildot vecās "Take That" dziesmas, kuru tapšanā viņš nav piedalījies. Bet, ja viņiem izdosies sarakstīt jaunu materiālu, ar kuru paši būs apmierināti, tad viņi to ierakstīs, un Robijs atkal atgriezīsies uz skatuves kopā ar grupu.”

Lai gan kāds grupas "Take That" pārstāvis teica ziņu portālam "NME.COM", ka šis ziņojums šobrīd "nav aptiprināts" un grupa neatrodas Ņujorkā, lai kaut ko ierakstītu, bet gan, lai "apstiprinātu pēdējos labojumus" koncerta ierakstu albumam, kas būs viņu pirmais šāda veida albums. Albuma nosaukums būs "The Greatest Day" un to izdos novembra beigās.

Šā mēneša sākumā kādā Apvienotās Karalistes radio Robijs Viljamss intervijā izteica vēlmi atkal atgriezties grupā "Take That". 9. novembrī mūziķis izdos jaunu solo albumu "Reality Killed The Video Star".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV