Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Space:Garage“ uzstāsies DJ Vinilkin

Dmitry Zagga, 09.10.2009. 15:35

Šajā nedēļas nogalē klubā „Space:Garage“ uzstāsies DJ Vinilkin no Maskavas - šo piektdien, 9. oktobrī viņš uzstāsies ar Mash-Up programmu, savukārt dienu vēlāk, 10. oktobrī, - ar klasisku hip-hop programmu.
„Space:Garage“ uzstāsies DJ Vinilkin

DJ Vinilkin ir viens no projekta Flammable Beats dibinātājiem. Savu dīdžeja karjeru Vinilkin uzsāka 90.-o gadu vidū, sadarbojoties ar leģendāro grupu Tetris, un drīz kļuva  par Maskavas klubu Propaganda un Kuljt rezidentu, kur vairāku gadu garumā kopā ar Flammable Beats bīdīja īsto Underground Hip-Hop.

Kā viens no cienījamākajiem un vadošajiem Maskavas hip-hop dīdžhjiem, Vaņja Vinilkin ir arī īsts melomāns un mūzikas eksperts, kas mīl eksperimentēt un pārsteigt savus klausītājus, piemēram, nesen viņš samiksēja lielisku setu ar rock dziesmām, pēc kura lika visiem degt nepacietībā: ko lai gaida no nākamajiem viņa darbiem?

Japiebilst, ka tieši Vinilkin ir spēlējis iesildīšanas setu pirms varenā Snoop Dogg koncerta Maskavā.

"Savā jaunajā miksā es parsvarā lietoju tikai oriģinālo 80.-90.to gadu vinila skaņuplates. Labākais, ko esmu sakrājis pa šiem gadiem, kā arī jauna pasniegšanas tehnika ir tas, ko es sagatavoju Rīgas publikai, gan tiem kas zin manu mūziku, gan tiem, kas dzirdes to pirmo reizi "- raksta mums Dj Vinilkin.

Rīgas uzstāšanās būs sadalīta divos pasākumos: piektdien Vinilkin uzstāsies ar Mash-up programmu, tiks samiksēti visi iespējamie stili, noskaņojumi un ritmi, lai radītu vienotu skaņas pārdzīvojumu, kas, mūsuprāt, ir visaktuālākais mūsdienu dīdžeingā. Pasākumā spēlēs arī viens no pašmāju strādīgākajiem DJ - Kone, un viesis no Baltkrievijas - La Fleur Du Soleil.

Bet nakamajā dienā - sestdien, mūsu viesis atklās vakaru ar savu klasisko soundu - Old School Hip-Hop un Funk. Tālāk programmā - Cliche, Brain un Nerone ar jauno, minimālo drum'n'base skanējumu.

Vieta: Space:Garage. Vecrīga, Audēju 12.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV