Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Sākas Hip-Hop nedēļa LMK un Platforma.lv

Jānis Penka, 12.10.2009. 09:47

Šī nedēļa no 12. līdz 18.oktobrim Latvijas Mūzikas kanālā (LMK) un mājas lapā Platforma.lv būs veltīta hip-hop mūzikai un kā galvenais notikums paredzēta tiešraide no koncerta “Hip Hop’s no LV” ceturtdien, 15.oktobrī.
Sākas Hip-Hop nedēļa LMK un Platforma.lv

Hip-Hop nedēļas ietvaros LMK aktīvā rotācijā rādīs pašmāju hip-hop izpildītāju videoklipus un pirmizrādi piedzīvos Skuteļa videoklips dziesmai “Nepiespiests” (režisors – vairāku pašmāju hip-hop videoklipu veidotājs Toms Rings). Būs arī iespējams vērot jaunās LMK ētera personības Zemenītes interviju ar Ozolu, Nātri, Pionieri, Skuteli un Edavārdu (PKI). Tiks intervēta arī pati noslēpumainā Zemenīte.

Pirmdienas, otrdienas un trešdienas vakaros pl.20:00 LMK rādīs Ozola, Dj A.G. un domubiedru veidoto “Street TV” pirmo, otro un trešo raidījumu. Piektdien, 16.oktobrī pl.20:00 pirmizrādi piedzīvos jaunākais – ceturtais – raidījums, kurā viesosies Fakts kopā ar Grafomānu, pašmāju krievvalodīgais izpildītājs Bezsonica un šī raidījuma galvenie viesi – apvienība Sekkta. Raidījums skatāms arī Platforma.lv lapā. [http://www.platforma.lv/news/article.php?id=406371]

Trešdien, pēc “Street TV” trešā raidījuma tiks rādīti klipi no Ozola albuma “Neatkarība” prezentācijas koncerta, kas notika 19.martā klubā “Essential” un tika filmēts augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātē. Koncertā uzstājās arī Very Cool People, Dj A.G., Fact, Austrumbloks, Rays, Nātre, Kurts, b-ūš, R-Viss, Bruklinas reperis Afu-ra un citi.

Hip-Hop nedēļas kulminācija paredzēta ceturtdien, kad pl.20:00 interneta tiešraidē Platforma.lv mājas lapā būs skatāms koncerts “Hip-Hop’s no LV” no kluba “Essential”. Pirmo reizi Latvijā interneta tiešraide tiks translēta arī televīzijā un būs redzama LMK. Uz vienas skatuves kopējam koncertam apvienosies tādi hip-hop izpildītāji kā Ozols, Sekkta, Nātre, PKI, Pionieris & Dj A.G.

Piektdien, pirms “Street TV” ceturtā raidījuma būs vērojama Zemenītes reportāža no koncerta “Hip-Hop’s no LV”.

Tikko arī klajā nācis pašmāju repera Reinšteina albums “Sapņu bulvāris”, kas pieejams Platforma.lv mājas lapā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV