Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

LMK piedāvā “Grammy” balvu apskatu

Jānis Penka, 09.02.2010. 22:03

Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) raidījums “Ārzemju albumu tops” šonedēļ veltīts ASV nesen pasniegtajām “Grammy” balvām. Raidījumā tiks piedāvāts ieskats svarīgākajās nominācijās un būs iespējams iepazīties ar to ieguvējiem.
LMK piedāvā “Grammy” balvu apskatu

52. “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonijā triumfēja dziedātāja Bejonse, kas saņēma vislielāko “Grammy” balvu skaitu - sešas, tostarp albums “I Am Sasha Fierce” saņēmis balvu par labāko mūsdienu R&B albumu, bet dziesma “Single Ladies” - par labāko gada dziesmu.

Viņai seko jaunā kantrī sensācija Teilore Svifta, kas saņēmusi četras “Grammy” balvas, to vidū arī par gada labāko albumu - “Fearless”. Pie trim “gramofoniem” tika arī “Kings Of Leon” dziesma “Use Somebody”, kas atzīta par gada labāko ierakstu un rokdziesmu.

“Grammy” apskatu var noskatīties Latvijas Mūzikas kanālā no 8. līdz 14. februārim, katru vakaru plkst. 19:00. Raidījumu var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā [http://www.platforma.lv/player/playlist-video/lmk_albumu_tops/]. Raidījumu vada Markus Riva, atbalsta Blue Box un G-Star Raw.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV