Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Britnija Spīrsa panāk vienošanos ar fotogrāfu

Egija Petrova, 23.10.2009. 12:54 | komentāri (1)

Britnijas Spīrsas jaunais singls nesen debitēja ASV populārāko dziesmu sarakstu augstakajās vietās
Britnija Spīrsa panāk vienošanos ar fotogrāfu

Tiesas sēdes materiāli norāda, ka popzvaigzne Britnija Spīrsa un kāds fotogrāfs, kurš apgalvoja, ka viņa ir pārbrauksi pāri viņa pēdai ar savu automašīnu, ir vienojušies par prasību.

Rikardo Mendoza iesūdzēja dziedātāju tiesā maijā, apsūdzot uzbrukumā, piekaušanā un nevērīgā automašīnas vadīšanā Beverlihilsā, 2007. gadā. Detalizētāka informācija par vienošanos netiek atklāta.

Laika periodā, kad notika šis atgadījums, Mendozas kungs strādāja šovbiznesa mājaslapā "TMZ", kura atrodas Holivudā. Mājaslapā dziedātājas faniem tika izsolīta viņa zeķe, uz kuras bija automašīnās riepu nospiedums, un ienākumi tika ziedoti labdarībai. Atgadījums notika dienā, kad Spīrsa zaudēja aizbildniecības tiesības pār saviem diviem dēliem.

Iepriekšējā nedēļā dziedātāja ar savu jaunāko singlu "3" nokļuva ASV populārāko dziesmu augstākajās vietās. Pēc informācijas, kuru sniedza žurnāls "Billboard", tas bija pirmais singls, kurš pēc vairāk nekā trīs gadu pārtraukuma piedzīvoja savu debiju 100 populāro un jaunāko dziesmu sarakstos. Singls ir vienīgā jaunā dziesma, kuru iekļāva jaunajā "greatest hits" CD, kas tiks izdots nākamajā mēnesī.

Avots: news.bbc.co.uk

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV