Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

“Lady’s sweet piedāvā savu pirmo ziemas dziesmu

Sindija Vilde, 28.10.2009. 14:30 | komentāri (1)

Šarmantās un dzīvespriecīgās būtnes - vokālais trio “Lady's Sweet” un komponists Kārlis Lācis piedāvā sagaidīt pirmo sniegu ar visiem zināmo ziemas dziesmu  “Laba slava sniedziņam” pavisam jaunās skaņās.
“Lady’s sweet piedāvā savu pirmo ziemas dziesmu

Šī ir viena no 12 dziesmām, kas tiks iekļauta “Lady's Sweet” pirmajā dziesmu albumā – „Princešu ziemas dziesmas”. Sirsnīgākās un populārākās Ziemassvētku dziesmas atdzīvosies jaunās skaņās komponista Kārļa Lāča aranžējumā. Šobrīd notiek aktīvi mēģinājumi un gatavošanās ierakstam kopā ar profesionāliem mūziķiem - Gintu Pabērzu, Kasparu Zemīti un Mārci Auziņu.

Lielākā daļa šo pasakaino dziesmu būs dzirdamas sapņainā koncertuzvedumā visai ģimenei „Princešu stāsts” pēc O.Vailda sirsnīgās pasakas „Laimīgais princis” motīviem. Pirmizrāde gaidāma 19.decembrī Dailes teātrī, režisors Dž.Dž. Džilindžers.

„Princešu ziemas dziesmu” albumā un koncertuzvedumā „Princešu stāsts” pilnīgi jaunā skanējumā un izpildījumā dzirdēsiet tradicionālās Ziemassvētku dziesmas – Circenīša Ziemassvētki, Eglīte, Laba slava sniedziņam, Mazais bundzinieks, Klusa nakts, Svēta nakts, Ak, eglīte, ak, eglīte, Pār mazo ciemu ielejā, Es skaistu rozī’ zinu, Zvaniņš skan, Baltie Ziemassvētki un citas, kurām jaunu un modernu skanējumu ir devis komponists Kārlis Lācis.

Vokālais trio “Lady’s Sweet” (Karīna Tropa, Vineta Elksne un Jolanta Strikaite) savu radošo muzikālo darbību uzsāka sadarbībā ar grupu „Sweet Waterz”, koncertuzvedumos „Cabaret plin plin” un „Cabaret Artelis”. Līdz šim veiksmīga sadarbība dažādos projektos notikusi ar dziedātāju Intaru Busuli un komponistu Zigmāru Liepiņu (rokoperā „Lāčplēsis”, koncertuzvedumā „Kapteiņu stāsti”).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV