Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Šonedēļ mūzikas bārā “Sunny Melody” koncertēs grupas “Framest” un “Lady`s Sweet”

Ilze Upeniece, 16.11.2009. 11:39

Piektdien mūzikas bārā “Sunny Melody”  koncertu sniegs grupa “Framest”, savukārt sestdien gaidāms “Lady`s Sweet” koncerts.
Šonedēļ mūzikas bārā “Sunny Melody” koncertēs grupas “Framest” un “Lady`s Sweet”

Piektdien, 20. novembrī, plkst.  21:00 mūzikas bārā “Sunny Melody” koncertu sniegs grupa “Framest”. Grupas sastāvā ir pieci jauni mūziķi. Savu muzikālo pārliecību atraduši a cappella dziedāšanā. Repertuārs ir plašs – tajā ir gan klasiskā un džeza mūzika, gan populāras melodijas – Raimonds Pauls, Imants Kalniņš u.c., gan pašu sacerētas dziesmas. Grupa savā darbības laikā sniegusi daudz koncertus un ar panākumiem piedalījušies vairākos konkursos. Kā arī sadarbojušies ar vairākiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem un ņēmuši dalību muzikālajos projektos.

Savukārt sestdien, 21. novembrī, plkst.  21:00 mūzikas bārā “Sunny Melody”  gaidāms grupas “Lady`s Sweet” koncerts.

Vokālajā trio “Lady’s Sweet” dzied šarmantās, dzīvespriecīgās, atraktīvās būtnes - Karīna Tropa, Vineta Elksne un Jolanta Strikaite. Radošā darbība aizsākas sadarbībā ar grupu “Sweet Waterz”. Koncertuzvedumos „Cabaret plin plin” un „Cabaret Artelis” dzima ideja turpināt izpausties kā patstāvīgai vienībai.

Koncertā dzirdēsiet vokālā trio oriģinālās dziesmas, populāras 30 gadu dziesmas retro žanrā, kā arī dažas sirsnīgas un populāras Ziemassvētku dziesmas no “Lady’s Sweet” gaidāmā albuma „Princešu ziemas dziesmas” un koncerta uzveduma „Princešu stāsts” Dailes teātrī, kuras Kārlis Lācis aranžējis pavisam jaunās skaņās.

Ieejas maksa – Ls 5, dāvanā degustācijai īpašais vakara kokteilis.

Aicinām izmantot nedēļas nogales atpūtas komplektu divām personām – nākot uz koncertu, tikai par Ls 28 varat palikt pa nakti divvietīgajā viesnīcas „Europa City Riga” numurā un brokastot nākamajā rītā. Rezervējiet numuru iepriekš zvanot pa tālr.: 67166000.

Biļetes varat iegādāties Biļešu Servisa kasēs, restorānā Sunny vai mūzikas bārā pirms koncerta.

Aicinām laicīgi veikt galdiņu rezervāciju zvanot pa tālr.: 28651561
Brīvības gatve 199c (Viesnīcas Europa City 6.stāvs)
www.sunny.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV