Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

“Rammstein” saglabā līderpozīcijas LMK Albumu topā

Jānis Penka, 02.11.2009. 21:39

Jaunajā Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) raidījumā “Ārzemju albumu tops” jau otro nedēļu pēc kārtas 1.vietu kā pirktākais ārvalstu mūzikas ieraksts Latvijā saglabā grupas “Rammstein” jaunais albums “Liebe ist für alle da”. Visiem šīs grupas cienītājiem raidījumā tiks piedāvāts pikants “saldais ēdiens” – ieskats skandalozā videoklipa “Pussy” tapšanas aizkulisēs.
“Rammstein” saglabā līderpozīcijas LMK Albumu topā




Jaunākais albumu tops LMK ēterā skatāms no 2. līdz 6.novembrim katru vakaru plkst. 19:00.

No topa šonedēļ izkrituši tādi izpildītāji kā Alice In Chains, Andrea Bocelli, Kiss, Mika un Tokio Hotel, bet to vietā ar saviem jaunākajiem albumiem nākuši Maikls Džeksons, Dead By Sunrise, Maikls Bublē, Gregorian un filmas “New Moon” mūzikas izlase.

Vietu topā saglabājuši Muse, Kriss Rī un Air, bet līderpozīcijās nemainīgi arī šonedēļ – Rammstein un Madonna.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:

1. Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal) +/-0
2. Madonna – Celebration: Greatest Hits Collection (Warner) +/-0
3. Various Artists – Filmas “Twilight Saga: New Moon” mūzikas izlase (Warner) – jaunums
4. Muse – Resistance (Warner) +3
5. Chris Rea – Still So Far To Go: Best Of (Warner) -1
6. Gregorian – Masters Of Chant VII (EMI) – jaunums
7. Michael Buble – Crazy Love (Warner) – jaunums
8. Dead By Sunrise – Out Of Ashes (Warner) – jaunums
9. Michael Jackson – This Is It (Sony) – jaunums
10. Air – Love 2 (EMI) -4

LMK raidījumā ekskluzīvu pirmizrādi Latvijā piedzīvos grupas “Bon Jovi” videoklips dziesmai “We Weren’t Born To Follow” no 9.novembrī gaidāmā jaunā albuma “The Circle”, kas solās būt ieturēts labākajās “Bon Jovi” tradīcijās. Albumam pievienots DVD ar dokumentālo filmu par grupas 25 gadiem uz skatuves. Novembra beigās iznāks arī jauns koncerta DVD no Ņujorkas koncertzāles “Madison Square Garden”.

Raidījuma noslēgumā grupas “Rammstein” dalībnieki stāstīs par skandalozā klipa “Pussy” tapšanu un piedāvās ieskatīties pikantajā filmēšanas procesā. LMK brīdina – sižeta skatīšanās no 18 gadu vecuma!

Uz 10.vietu šonedēļ noslīdējis franču elektroniskās mūzikas dueta “Air” jaunais albums “Love 2”. Jau ziņots, ka 8.decembrī apvienība uzstāsies Rīgā. LMK raidījumā būs iespējams redzēt animēto videoversiju “Air” dziesmai “Sing Sang Sung”.

9.vietā topā debitē Maikla Džeksona jaunās koncertfilmas “This Is It” pavadošais albums. Tajā iekļauts koncerta repertuārs oriģinālajā studijas versijā, kā arī bonus CD ar iepriekš nedzirdētiem ierakstiem. Raidījumā tiks demonstrēti fragmenti no koncerta mēģinājumos izpildītajām kompozīcijām “The Way You Make Me Feel” un “They Don't Care About Us”.

Kā astotais pirktākais mūzikas ieraksts topā ierindojies grupas “Linkin Park” solista Čestera Beningtona projekta “Dead By Sunrise” albums “Out Of Ashes”. Raidījumā būs iespējams redzēt dziesmas “Crawl Back In” videoklipu.

Pagājušās nedēļas jaunums šonedēļ iekļuvis 7.pozīcijā. Tas ir Maikls Bublē, par jauno Frenku Sinatru dēvētais dziedātājs no Kanādas, ar savu albumu “Crazy Love”. Raidījumā tiks rādīts dziesmas “Haven’t Met You Yet” videoklips, kurā Bublē filmējies kopā ar savu jauno draudzeni, argentīniešu aktrisi Luisanu Lopilato.

6.vietā sastopams vēl viens jaunums – grupas “Gregorian” jaunais albums “Masters Of Chant VII”. Jau ziņots, ka 8.novembrī grupa uzstāsies Rīgā.

Topā stabili turas angļu dziedātājs un ģitārists Kriss Rī ar savu labāko dziesmu izlasi “Still So Far To Go”, kas ir piektais visvairāk pārdotais albums Latvijā. Albumā iekļautas visiem labi zināmās dziesmas “Road To Hell”, “On The Beach” un citas.

Stabilas pozīcijas Latvijā ir arī grupai “Muse”, kuras albums “Resistance” ierindojies 4.vietā, pakāpjoties par trim vietām uz augšu.

Šīs nedēļas veiksmīgākā debija pieder filmas “Twilight Saga: New Moon” mūzikas izlasei, kas nokļuvusi augstajā 3.vietā. Visiem “Krēslas skartajiem” LMK raidījumā tiks piedāvāts grupas “Death Cab For Cutie” dziesmas “Meet Me On The Equinox” videoklips, kurā iekļauti arī iepriekš neredzēti kadri no jaunās filmas.

LMK Ārzemju albumu topa 2. un 1. vietu šonedēļ nemainīgi saglabā Madonna un “Rammstein”. LMK raidījumā būs iespējams noskatīties Madonnas videoklipa “Celebration” otru versiju, kurā popmūzikas karalienes kāzu kleitā redzama viņas 12 gadīgā meita Lurdesa. Savukārt, “Rammstein” piedāvās cenzēto videoversiju savam par “pornoklipu” dēvētajam singlam “Pussy”. Kā jau ziņots, 2.novembrī pārdošanā nonāk biļetes uz grupas 4.marta koncertu Rīgā.

Jaunais LMK raidījums “Ārzemju albumu tops” apkopo informāciju par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc mūzikas izdevniecību Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem. Raidījums LMK tiek rādīts darbdienas vakaros plkst. 19:00 un jauns tops pie skatītājiem nonāk katru pirmdienu. Raidījumu vada Markus Riva.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV