Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Albumu topa līderpozīcijas Latvijā saglabā Lady Gaga

Jānis Penka, 20.04.2010. 17:07

Aizvadītās nedēļas Latvijā pirktāko ārzemju albumu topa pirmais trijnieks palicis nemainīgs – Lady Gaga, Endrjū Loids Vēbers un Madonna, bet kā jaunumi topā iekļuvuši Slash, MGMT un Melissa Auf der Maur albumi, liecina Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) apkopotais “Ārzemju albumu tops”.
Albumu topa līderpozīcijas Latvijā saglabā Lady Gaga

Aizvadītās nedēļas pirktākais ārzemju mūzikas albums Latvijā ir Lady Gaga “The Fame Monster”, kam seko Endrjū Loida Vēbera mūzikla “Operas spoks” turpinājums “Love Never Dies” un Madonnas jaunākais koncertieraksts “Sticky And Sweet Tour”. Šie albumi bijuši pirktākie arī marta mēnesī.

Topa desmitniekā pagājušajā nedēļā izdevies iekļūt vēl trim jaunumiem – bijušā grupas “Guns N’ Roses” ģitārista Slash solo albumam “Slash” (4.vieta), kas bijis nedēļas “augstākais” jaunums, Ņujorkas psihedēliskās rokgrupas “MGMT” albumam “Congratulations” (9.vieta) un grupas “Hole” bijušās basģitāristes Melisas Aufdermaueres albumam “Out Of Our Minds” (10.vieta). Saistībā ar Elīnas Garančas neseno koncertu Latvijā topa 6.vietā iekļuvis viņas “EMI” apgādā izdotais albums “Mozart: Opera and Concert Arias”.

Topā stabili turas Šadē albums “Soldier of Love” (5.vieta) un “Scorpions” albums “Sting In The Tail” (7.vieta), kā arī atkal atgriezies “Rammstein” albums “Liebe ist für alle da” (8.vieta).

Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (pirmdienās – plkst. 17). Raidījumā, kas tiek rādīts no 19. līdz 25.aprīlim, tiks piedāvātas pirmizrādes igauņu dziedātājas Kerli jaunajam klipam “Tea Party” no filmas “Alise Brīnumzemē" un “Green Day” klipam “Last Of The American Girls”, bet raidījuma noslēgumā – intervija ar aktuālo angļu dziedātāju Šerilu Koulu.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:

1) Lady Gaga - The Fame Monster (Universal)

2) Andrew Lloyd Webber – Love Never Dies (Universal)

3) Madonna – Sticky And Sweet Tour (Warner)

4) Slash – Slash (Roadrunner)

5) Sade – Soldier of Love (Sony)

6) Elīna Garanča – Mozart: Opera and Concert Arias (EMI)

7) Scorpions – Sting In The Tail (Sony)

8) Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal)

9) MGMT – Congratulations (Sony)

10) Melissa Auf der Maur – Out Of Our Minds (Roadrunner)

Ārzemju albumu topā apkopoti dati par pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem. Ārzemju albumu topu var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā. [http://www.platforma.lv/player/playlist-video/lmk_albumu_tops/]

Raidījumu vada Markus Riva. Atbalsta G-Star Raw un Blue Box.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV