Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Sākas “Klubu mūzikas nedēļa” Latvijas Mūzikas kanālā un Platforma.lv

Jānis Penka, 05.11.2009. 10:51

Latvijas Mūzikas kanālā (LMK) un interneta vietnē Platforma.lv ir sākusies “Klubu mūzikas nedēļa”, kuras ietvaros līdz 15.novembrim pastiprināta uzmanība tiks veltīta klubu un deju mūzikai un kā galvenais notikums paredzētas vairāku pašmāju klubu kultūras pasākumu tiešraides no kluba “Essential”.
Sākas “Klubu mūzikas nedēļa” Latvijas Mūzikas kanālā un Platforma.lv

Jau sestdien, 7.novembrī Platforma.lv interneta tiešraidē tiks rādīts šī gada gaidītākais dīdžeju pasākums – Latvijas DjTop 2009 apbalvošanas ceremonija no kluba “Essential”. No plkst. 23:00 tiks paziņoti Latvijas DJTOP labākie dīdžeji, kas ierindojušies no 50. līdz 10.vietai. Pēc tam tiks pasniegtas balvas šī gada labākajam desmitniekam un spēlēs pašmāju dīdžeji Kaspar Kondrat, Aldee un Deros, kā arī īpašais viesis – franču dīdžejs Arno Cost.

Interneta vietnē www.Platforma.lv ir atvērts speciāls kanāls, kurā sadarbībā ar DjTop.lv iespējams klausīties šī gada aktuālākās pašmāju klubu un deju mūzikas kompozīcijas. [http://www.platforma.lv/player/playlist/426083/]

Klubu mūzikas nedēļas kulminācija paredzēta 13. un 14.novembrī.

Piektdien, 13.novembrī plkst.1 naktī Platforma.lv interneta tiešraidē, kā arī Latvijas Mūzikas kanālā sadarbībā ar “Pro1 HD Studio” būs skatāms Ella Vs. Discoteq pasākums “Black & Light” no kluba “Essential”, kurā piedalīsies Ella (hausmūzikas vokāls) un Discoteq banda (Ratz Lukas, Hipp, Johny Adroit), kā arī viesdīdžejs no Londonas – Jnr J.

Sestdien, 14.novembrī Platforma.lv interneta tiešraidē un Latvijas Mūzikas kanālā būs iespējams vērot dīdžeja Kaspar Kondrat veidoto pasākumu “Kwadrat Concept” klubā “Essential”, kas būs jau sestais pasākums šīs sērijas ietvaros. Tajā uzstāsies pats pasākuma idejas autors Kaspar Kondrat, viens no spilgtākajiem pašmāju dīdžejiem – Electricano, jaunais elektroniskās mūzikas projekts “SkyLife” no Rīgas, kā arī īpašais viesis no Kanādas – Glenn Morrison.

Klubu mūzikas nedēļas ietvaros pirmo reizi LMK ēterā būs skatāmas divas pašmāju dīdžeju uzstāšanās no kluba “Essential”, kas filmētas augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātē. Roberts Lejasmeijers atskaņos savus labākos remiksus, bet Dj Ella izpildīs vokālās performances ar pasaules deju grīdu grāvējiem, pati darbojoties arī pie dīdžeja pults.

Līdz 15.novembrim LMK aktīvā rotācijā skatāmi arī citi pašmāju klubu un deju mūzikas videoklipi, kā arī intervijas ar dīdžejiem [Ex] da Bass, Robertu Lejasmeijeru, vokālisti Ellu un citiem izpildītājiem.

LMK raidījumā “Ārzemju albumu tops”, kas ēterā skatāms no 9. līdz 15.novembrim, Ella piedāvās savu deju mūzikas Top3, kurā iekļuvuši tādi videoklipi kā Yeah Yeah Yeahs “Heads Will Roll”, La Roux “I’m Not Your Toy” un Paul van Dyk “For An Angel”.

Šoruden Latvijas Mūzikas kanālā un interneta vietnē Platforma.lv tiek rīkotas dažādas tematiskās nedēļas, kuru ietvaros pastiprināta uzmanība tiek veltīta kādam noteiktam mūzikas žanram, izpildītājam vai pasākumam. Līdz šim jau notikušas tematiskās nedēļas, kas veltītas festivālam “Bildes”, pašmāju hip-hop izpildītājiem, kā arī Rolandam Ūdrim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV