Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

"Green Day" mūzikls "American Idiot" dodas uz Brodveju

Egija Petrova, 11.11.2009. 22:46

Pēc ziņu portāla "Playbill" sniegtās informācijas grupas "Green Day" mūzikls "American Idiot", kas 15.novembrī pēdējo reizi tiks izrādīts Sanfrancisk, pārcelsies uz Brodveju. „Šim mūziklam būs nākotne Brodvejā, bet šobrīd nav paziņots par datumiem un teātra namiem, kuros mūzikls varētu notikt,” teica mūzikla preses pārstāvis Maikls Hartmans.
"Green Day" mūzikls "American Idiot" dodas uz Brodveju

Nodoms "Berkeley Repertory" teātra lielisko mūziklu izrādīt Ņujorkā atklājās 9. novembrī, kad tika izziņota aktieru atlase Brodvejas mūzikla inscenējumam. Paziņojumā nebija atklāts, kad sāksies "American Idiot" mūzikla Brodvejas uzvedums un kādi aktieri tiks pārņemti no "Berkeley Repertory" uzveduma. Ziņu portālā "Playbill" bija rakstīts, ka mūzikla pirmizrāde notika septembrī un galu galā pēc pirmizrādes tā izrādīšana tika pagarināta par piecām papildus nedēļām, padarot mūziklu par lielāko peļņu nesošo uzvedumu "Berkeley Repertory" teātra vēsturē.

Aktieris Džons Gallahers jaunākais, kurš atveidoja galvenās lomas tēlu Džoniju mūziklā "American Idiot", apstiprināja šīs ziņas, kad viņš tvītoja, „"American Idiot" dodas uz Ņujorku! Tagad tikai atliek gaidīt kur un kad tas notiks.” Gallahers neatklāja, vai viņš pievienosies aktieru sastāvam austrumos, taču kā iepriekš tika ziņots žurnālā "Rolling Stone"  mūzikls "American Idiot" ir radījusi grupa "Green Day" un režisors Maikls Majers, kurš ieguva "Tony" balvu par savu darbu mūziklā "Spring Awakening", sadarbojoties ar mūzikla "American Idiot" producentiem Tomu Hulču un Iru Pitelmani. Majers strādās arī kā režisors Brodvejas uzvedumam.

Grupas "Green Day" mūzikls "American Idiot" un grupas "U2" mūzikls "Spider-Man:Turn Off the Dark" liek domāt, ka 2010. gads būs roka gads Brodvejā.

Avots: rollingstone.com

Foto: Shearer/WireImage

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV