Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

“Interpol” jaunu albumu sola 2010. gada sākumā

Mārtiņš Atvars, 20.11.2009. 16:07

Amerikāņu grupa “Interpol” atklājuši, ka viņu jaunais albums iznāks 2010. gada sākumā. Albums būs ieturēts retro stilā.
“Interpol” jaunu albumu sola 2010. gada sākumā

Albums ir papildinājums 2007. gadā izdotajam albumam 'Our Love To Admire', šis būs grupas ceturtais studijas albums. Grupas bundzinieks Sems Fogarino (Sam Fogarino) atklājis, ka jaunā albuma skanējums vairāk līdzināsies viņu 2002. gada debijas albumam 'Turn On The Bright Lights'.

„Jaunais albums vairāk līdzināsies pirmajam,” viņš paziņoja. „Cenšoties virzīties uz priekšu, mēs nonācām pie atklāsmes, ka nav iespējams atbrīvoties no grupai raksturīgā mūzikas skanējuma.”

Lai gan vēl nav atklāts ne albuma izdošanas datums, tā nosaukums vai dziesmu saraksts, Forgarino atklāja, kāpēc grupa atkal izmanto agrāko skanējumu. „Daniela Keslera (Daniel Kessler) ģitārspēlē bija jauni sasniegumi; viņš to no jauna bija sasniedzis, veselu gadu vienatnē trenējoties bēniņos,” viņš paskaidroja. „Toņa kvalitāte, kad spēlējam lielā telpā, ir vienkārši nepārspējama. Tā veido gaisotni.”

Tikmēr “Interpol” vadītājs Pauls Benkss (Paul Banks) decembrī nolēmis uzstāties kā Džulians Plenti (Julian Plenti) divos šovos Lielbritānijā - Mančesterā un Londonā. Šovi tiek rīkoti, lai atbalstītu viņa debijas solo albumu 'Skyscraper', kurš tika izdots šogad.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV