Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

"Interpol" strādā pie jauna albuma

Egija Petrova, 21.12.2009. 09:21

Grupas "Interpol" dalībnieks Pols Benkss (Paul Banks) atklāja, ka grupa darbojas pie jauna albuma, kas izklausīsies pēc "orķestra", atzīstot, ka albumā būs dažas „patiešām klasiskas” dziesmas.
"Interpol" strādā pie jauna albuma

Turpinājums 2007. gada albumam "Our Love To Admire" pēc grupas līdera domām būs daudz klasiskāks albums. „Jaunajā albumā ir daudz klasiskas dziesmas,” Benkss stāstīja radiostacijā "BBC 6 Music". Viņš piebilda: „Basģitārists Karlos Denglers (Carlos Dengler) ir sasniedzis jaunus, trakus un izsmalcinātus orķestrēšanas līmeņus.”

Albumu izdos 2010. gada sākumā. Albums, kuram drīz tiks dots nosaukums, plāno grupai būt "solis uz priekšu", lai gan grupas bundzinieks Sems Fogarīno (Sam Fogarino) izteicās, ka albums izklausīsies kā viņu debijas albums "Turn On The Bright Lights". „Albums, pie kura šobrīd strādājam, tiešām ir liels solis uz priekšu un vienkārši ļoti atšķirīgs,” skaidroja Benkss. „Man albums neizklausās līdzīgs kādam darbam, ko mēs būtu radījuši iepriekš.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV