Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Robija Viljamsa albums – numur 1 arī Latvijā

Jānis Penka, 23.11.2009. 09:47

Sekojot panākumiem Eiropā, dziedātāja Robija Viljamsa jaunais albums “Reality Killed The Video Star” ir kļuvis par aizvadītās nedēļas pirktāko ārzemju mūzikas ierakstu Latvijā, apsteidzot līdzšinējo četru nedēļu līderi – grupu “Rammstein”.
Robija Viljamsa albums – numur 1 arī Latvijā

Latvijā pirktāko ārzemju albumu topā iekļuvuši trīs jauni albumi: 50 Cent “Before I Self-Destruct”, Nirvana “Bleach” (20 gadu jubilejas dubultalbums) un AC/DC dubultizlase “Backtracks”. Topā stabili turas Madonnas labāko dziesmu izlase “Celebration” un Maikla Džeksona izlase “This Is It”, kā arī 5.vietā atgriežas Andrea Bočelli ar savu labāko dziesmu kolekciju “Vivere”.

No pirktāko albumu desmitnieka aizvadītajā nedēļā izkrituši: Bon Jovi, Snow Patrol, Šakira un Sezārija Evora.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:
1. Robbie Williams – Reality Killed The Video Star (EMI) +1
2. Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal) -1
3. Madonna – Celebration: Greatest Hits (Warner) +1
4. Michael Jackson – This Is It (Sony) +4
5. Andrea Bocelli – Vivere: The Best Of (Universal) – atgriešanās topā
6. 50 Cent – Before I Self-Destruct (Universal) – jaunums
7. Nirvana – Bleach: Deluxe Edition (Sub-Pop) – jaunums
8. Sting – If On A Winter’s Night (Universal) -1
9. AC/DC – Backtracks (Sony) – jaunums
10. Various – New Moon OST (Warner) -4

Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (LMK). Dziedātāja Markus Rivas vadītajā raidījumā, kas būs redzams no 23. līdz 29.novembrim, pirmizrādi piedzīvos vairāki jauni videoklipi – Robija Viljamsa “You Know Me”, Šarlotes Ginsbūras un Beka dziesmai “Heaven Can Wait” no decembrī gaidāmā dziedātājas albuma “IRM”, kā arī Bejonses un Lady Gaga kopdarbam “Videophone”. Tiks arī piedāvāta intervija ar Maiklu Bublē par jaunā albuma tapšanu.

Cīņa par iekļūšanu nākamajā pirktāko ārzemju albumu topā solās būt ļoti sīva, jo šonedēļ iznāk tādi albumi kā Andrea Bocelli “My Christmas”, Enya “Best Of”, Rihanna “Rated R”, Lady Gaga “Fame Monster”, Britney Spears “The Singles Collection”, Susan Boyle “I Dreamed A Dream”, Janet Jackson “Best Of” un Beyonce “I Am... Yours”.

Ārzemju albumu tops apkopo informāciju par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc mūzikas izdevniecību Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV