Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Radio SWH būs klausāma intervija ar “Londonbeat” dalībnieku

Inita Zīmele, 24.11.2009. 11:25

Šo trešdien, 25.novembrī, pēc plkst. 15.00 Radio SWH ēterā klausieties Arta Volfa interviju ar grupas “Londonbeat” dalībnieku Džeimsu Helmsu (James Helms). Šī ir ekskluzīva intervija, jo sniegta tikai vienam medijam Latvijā.
Radio SWH būs klausāma intervija ar “Londonbeat” dalībnieku

Atgādinām, ka grupa ir viena no festivāla „Disko nakts nr. 8” viesiem, kas 11.decembrī uzstāsies Ķīpsalas hallē.

Bez LONDONBEAT pasākumā vēl piedalīsies CC CATCH, JIMMY SOMERVILLE, FANCY un JUMPRAVA, kā arī Latvijas diskotēku pionieri. Sīkāka informācija skatāma: www.diskonakts.lv

LONDONBEAT dibināta 80.gadu beigās Nīderlandē. Grupas savdabīgā dziedāšanas maniere, kas pielīdzināma a capella izpildījumam, tikai ar vairāk vai mazāk izteiktu ritmisku pavadījumu, nav atstājusi vienaldzīgus daudzus. Pirmā ievērība tiek gūta ar kompozīciju "There's a Beat Going On", bet par īstu viesuļvētru daudzu valstu hitparādēs kļūst „I've Been Thinking About You”, kas dažviet plosās nedēļām ilgi. Tālāk seko „You Bring On The Sun”, ”Come Back”, „Better Love” u.c. hiti, kas joprojām skan daudzu radiostaciju viļņos.

Biļetes uz „Disko nakts nr. 8” iegādājamas Ķīpsalas halles kasēs (darbadienās 10:00 – 19:00), kā arī “Biļešu paradīze” kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV