Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Andrea Bočelli albums “My Christmas” Latvijā debitē 1.vietā

Jānis Penka, 30.11.2009. 11:06

Ziemassvētku tuvošanās jūtama arī Latvijā pirktāko ārzemju albumu topā, kur 1.vietā aizvadītajā nedēļā ierindojies itāļu tenora Andrea Bočelli jaunais albums “My Christmas”, otrajā vietā atstājot īru dziedātājas Enjas labāko dziesmu izlasi.
Andrea Bočelli albums “My Christmas” Latvijā debitē 1.vietā

Latvijā pirktāko ārzemju albumu topā aizvadītajā nedēļā iekļuvuši seši jauni mūzikas ieraksti. Bez Andrea Bočelli un Enjas albumiem topā iekļūt izdevies arī tādiem ierakstiem kā Lady Gaga “Fame Monster” (10.vieta), Rianna “Rated R” (8.vieta), Sjūzena Boila “I Dreamed A Dream” (6.vieta) un Nora Džonsa “The Fall” (3.vieta).

Iepriekšējā topa līderis Robijs Viljams noslīdējis uz 4.vietu. No pirktāko albumu desmitnieka aizvadītajā nedēļā izkrituši: Madonna, 50 Cent, Nirvana, AC/DC un filmas “New Moon” mūzikas izlase.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:
1. Andrea Bocelli – My Christmas (Universal) – jaunums
2. Enya – The Very Best Of (Warner) – jaunums
3. Norah Jones – The Fall (EMI) – jaunums
4. Robbie Williams – Reality Killed The Video Star (EMI) -3
5. Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal) -3
6. Susan Boyle – I Dreamed A Dream (Sony) – jaunums
7. Michael Jackson – This Is It (Sony) -3
8. Rihanna – Rated R (Universal) – jaunums
9. Sting – If On A Winter’s Night (Universal) -1
10. Lady Gaga – Fame Monster (Universal) – jaunums

Kā ierasts, Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (LMK). Raidījumā, kas tiks rādīts no 30.novembra līdz 6.decembrim, tiks piedāvātas divu jaunu videoklipu pirmizrādes – grupas “Linkin Park” solista Čestera Beningtona projekta “Dead By Sunrise” jaunākajam singlam “Let Down” no albuma “Out Of Ashes” un repera Diddy dziesmai “Angels” no nākamajā gadā gaidāmā albuma “Last Train To Paris”. Būs arī iespējams noskatīties interviju ar Sjūzenu Boilu un ieskatīties dziedātāja Mika videoklipa “Rain” filmēšanas aizkulisēs.

No 1.decembra Ārzemju albumu topu un iepriekšējo raidījumu atkārtojumus var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā [www.platforma.lv/player/video/lmk_arzemju_albumu_tops/arzemju_albumu_tops]

Ārzemju albumu tops apkopo datus par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV