Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bārs „I Love You” sagaida sesto dzimšanas dienu

I Love You, 01.12.2009. 16:18

Vecrīgas bārs „I Love You”, sagaidot sesto dzimšanas dienu, ir uzspodrinājis izskatu un kopā ar jauniem pārsteigumiem dzērienu izvēlē decembrī piedāvās plašas muzikālas izpriecas.
Bārs „I Love You” sagaida sesto dzimšanas dienu

Šo piektdien, 4. decembrī, „I Love You” pagrabstāvā norisināsies mash-up kauja starp diviem Latvijā plaši pazīstamiem dīdžejiem. Mash-up Battle noteikumi – abiem dīdžejiem pamīšus jāatskaņo “bastard pop” skaņdarbi, kuros kopā savienoti dažādi atpazīstamu dziesmu elementi. Kurš uzvarēs – Radio SWH balss Toms Grēviņš ar sava Pop Beats Poetry projekta audio-nedarbiem vai Jaffa Riga karognesējs Artūrs Mednis, kura čemodānā ir ievērojamākie pasaules mash-up šedevri?

Dienu vēlāk, 5. decembrī, kārtējā “I Love You Sessions” koncertā jaunus skaņdarbus publikai prezentēs Goran Gora ar grupu. 12. decembrī bārā koncertēs eksperimentālā popgrupa “100 baltas dvēseles”, bet 26. decembrī grupa “Gaujarts”. “I Love You” sešu gadu jubilejas svinību kulminācija gaidāma 19. decembrī, kad vakara gaitā uzstāsies lielākā daļa bāra ierasto dīdžeju un gaidāms arī dzīvās mūzikas pārsteigums, par ko informēsim atsevišķi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV