Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Arcade Fire" jauno albumu producēs būs Markuss Dreivss

Egija Petrova, 03.12.2009. 13:41

Grupa "Arcade Fire" šobrīd strādā pie jaunā albuma kopā ar producentu Markusu Dreivsu.
"Arcade Fire" jauno albumu producēs būs Markuss Dreivss

Grupas pēdējā 2007. gada albuma producents Markuss Dreivss šobrīd jau gandrīz sesto mēnesi darbojas pie grupas trešā albuma.

Par sadarbību atklāja grupas "Mumford and Sons" dalībnieks Markuss Mumfords pēc kopīgas strādāšanas ar Dreivsu pie viņa grupas nesenā debijas albuma "Sigh No More".

„Es nezinu, vai varu to izpaust, bet, jā, viņš šobrīd darbojas ar grupu "Arcade Fire",” tā Mumfords teica radiostacijā "BBC 6music". „Esmu pārliecināts, ka tas jau ir zināms visiem, jo viņš ar grupas ierakstīšanu nodarbojas jau gandrīz sešus mēnešus.”

"Arcade Fire" klusēšanu par albumu Mumfords skaidro ar to, ka Dreivss pieklājīgi centās slēpt savus nodomus. „Es jautāju Markusam kā sokas ar viņu ierakstīšanu, un viņš man atbildēja „Ir labi,” stāstīja Mumfords. „Un tad es jautāju: „Kādas ir dziesmas?” Un viņš turpināja: „Labākas.”.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV