Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Ierakstu kompānija atsakās no Merilina Mensona

Egija Petrova, 07.12.2009. 15:30 | komentāri (1)

Ierakstu kompānija "Interscope" atsakās no Merilina Mensona (Marilyn Manson), jo viņa pēdējais albums ASV tika pirkts pārāk mazos apjomos.
Ierakstu kompānija atsakās no Merilina Mensona

Ierakstu kompānija pārtrauca ierakstu līgumu ar šokējošo rokmūziķi, jo šā gada maijā izdoto albumu "The High End of Low" Amerikā pārdeva tikai 121000 eksemplāros.

Dziedātājs mūzikas ziņu žurnālā "Metal Hammer" stāstīja: „Ierakstu kompānija "Interscope" nesen ar mums pārtrauca ierakstu līgumu, tāpēc, manuprāt, radošā kontrole, kuru dēļ bija ierobežota manas izvēles iespējas, piemēram, mūzikas videoklipu ziņā, ir beigusies."

„Es biju norobežots no mūzikas, kuru pats vēlējos radīt, jo viņi (ierakstu kompānijas pārstāvji) noteica, ko drīkst izdot, kas ir jāizdod un kādas domas ir atļauts atspoguļot mūzikas videoklipos. Vismaz puse manu radošo veikumu tika apspiesti, tāpēc uzskatu, ka tagad cilvēki var sagaidīt no manis kaut ko daudz vairāk, nekā iepriekš,” atzina Mensons.

Merilins Mensons atklāja arī to, ka šobrīd viņš darbojas pie kāda jauna projekta, kuru raksturoja kā „mazliet līdzīgu Deivida Bovija albumam "Aladdin Sane"”. Viņš piebilda: „Es domāju, ka mēs būsim daudz iespaidīgāki. Man liekas, ka varbūt mēs būsim arī daudz romantiskāki. Pašaizskaroši.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV