Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Latvijā pirktāko ārzemju albumu topa līderi – Bočelli, Boila un Stings

Jānis Penka, 07.12.2009. 16:34

Ziemassvētku laiks ir klāt, to apstiprina arī aizvadītās nedēļas Latvijā pirktāko ārzemju albumu topa pirmais trijnieks – Andrea Bočelli jaunais albums “My Christmas”, šova “Britain’s Got Talent” atklājums Sūzana Boila ar debijas albumu “I Dreamed A Dream” un Stings ar albumu “If On A Winter’s Night”.
Latvijā pirktāko ārzemju albumu topa līderi – Bočelli, Boila un Stings

Kā jaunums Latvijā pirktāko ārzemju albumu topā aizvadītajā nedēļā iekļuvis tikai zviedru leģendārā popgrupa ABBA ar izlasi “ABBA Gold”, kas ierindojies 4.vietā.

Enjas albums “The Very Best Of” ir noslīdējis no 2. uz 7. vietu, bet bijusī 3.vietas īpašniece Nora Džonsa ar albumu “The Fall” šoreiz noslēdz aizvadītās nedēļas topu. Pirktāko ārzemju albumu topā atgriezusies Madonna ar jauno izlasi “Celebration” (8.vieta). Jau septīto nedēļu kopš albuma iznākšanas topā turas grupa “Rammstein”. No topa aizvadītajā nedēļā izkrituši Robijs Viljams un Rianna.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:
1. Andrea Bocelli – My Christmas (Universal) +/-0
2. Susan Boyle – I Dreamed A Dream (Sony) +4
3. Sting – If On A Winter’s Night (Universal) +6
4. ABBA – ABBA Gold (Universal) – jaunums
5. Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal) +/-0
6. Michael Jackson – This Is It (Sony) +1
7. Enya – The Very Best Of (Warner) -5
8. Madonna – Celebration: Greatest Hits (Warner) – atgriešanās
9. Lady Gaga – Fame Monster (Universal) +1
10. Norah Jones – The Fall (EMI) -7

Kā ierasts, Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (LMK). Raidījumā, kas tiks rādīts no 7.decembra līdz 13.decembrim, tiks piedāvātas divu jaunu videoklipu pirmizrādes – velsiešu mecosoprāna Katrīnas Dženkinsas izpildītajai “Evanescence” kompozīcijai “Bring Me To Life” un amerikāņu poproka apvienības “Paramore” dziesmai “Brick By Boring Brick”, kas ir otrais singls no grupas trešā studijas albuma “Brand New Eyes”. Būs arī iespējams noskatīties, kā tapa Nellijas Furtado jaunā singla “Mas” videoklips.

Ārzemju albumu topu un iepriekšējo raidījumu atkārtojumus var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā [www.platforma.lv/player/playlist-video/lmk_albumu_tops/]

Ārzemju albumu tops apkopo datus par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV