Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Andrea Bočelli jau trešo nedēļu numur 1 Latvijā

Jānis Penka, 14.12.2009. 12:30

Latvijā pirktāko ārzemju albumu topa līderis jau trešo nedēļu ir Andrea Bočelli un viņa Ziemassvētku albums “My Christmas”, otrajā un trešajā vietā – Stinga ziemas dziesmu albums “If On A Winter’s Night” un Sīla labāko dziesmu izlase “Seal Hits”.
Andrea Bočelli jau trešo nedēļu numur 1 Latvijā

Gan Bočelli, gan Stinga jaunie albumi tagad pieejami arī DVD koncertieraksta formātā.

Latvijā pirktāko ārzemju albumu topā aizvadītajā nedēļā izdevies iekļūt trim jauniem mūzikas ierakstiem – Timbalanda jaunajai izlasei “Shock Value 2” (10.vieta), Džordža Maikla jaunajam DVD koncertierakstam “Live In London” (5.vieta), kas ir dziedātāja pirmais un pagaidām vienīgais DVD, kā arī Sīla labāko dziesmu izlase “Seal Hits” (3.vieta), kas ir augstākais jaunums topā. Topā atgriezies arī Robija Viljamsa jaunākais albums.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:
1. Andrea Bocelli – My Christmas (Universal) +/-0
2. Sting – If On A Winter’s Night (Universal) +1
3. Seal – Seal Hits (Warner) – jaunums
4. Susan Boyle – I Dreamed A Dream (Sony) -2
5. George Michael – Live In London (Sony) – jaunums
6. Rammstein – Liebe ist für alle da (Universal) -1
7. Norah Jones – The Fall (EMI) +3
8. Enya – The Very Best Of (Warner) -1
9. Robbie Williams – Reality Killed The Video Star (EMI) – atgriešanās
10. Timbaland – Shock Value 2 (Universal) – jaunums

Kā ierasts, Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (LMK). Raidījumā, kas tiks rādīts no 14. līdz 20.decembrim, tiks piedāvātas divu 90.gadu popdīvu videoklipu pirmizrādes – Meraijas Kerijas kaverversijai grupas “Foreigner” 1984.gada hitam “I Want To Know What Love Is” un Dženetas Džeksones jaunajam singlam “Make Me”, kas iekļauts nupat klajā nākušajā dziedātājas lielāko hitu dubultizlasē. Būs arī iespējams ielūkoties šī klipa tapšanas procesā. Nākamais raidījums (ēterā no 21. līdz 27.decembrim) būs veltīts Ziemassvētku albumiem.

Ārzemju albumu tops apkopo datus par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem. Ārzemju albumu topu un iepriekšējo raidījumu atkārtojumus var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV