Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Apkopots Latvijā pirktāko Ziemassvētku albumu tops

Jānis Penka, 21.12.2009. 11:37

Apkopots Ziemassvētku albumu tops ar Latvijā pirktākajiem ārzemju mūzikas ierakstiem, kas veltīti ziemas sezonai. Vispieprasītākais joprojām ir Andrea Bočelli un viņa Ziemassvētku albums "My Christmas", kam seko Sūzana Boila ar albumu "I Dreamed A Dream" un Stings ar ziemas dziesmu albumu "If On A Winter's Night".
Apkopots Latvijā pirktāko Ziemassvētku albumu tops

Slavenā itāļu dziedoņa Andrea Bočelli Ziemassvētku albums ir šīs ziemas sezonas pirktākais svētku albums Latvijā. Topā stabilas pozīcijas ieņem arī Sūzanas Boilas, Stinga un Enjas albumi. Ceturtajā vietā izdevies nokļūt angļu soprānam Sārai Braitmenai ar pērn izdoto Ziemassvētku albumu "A Winter Symphony". Boba Dilana albums "Christmas In The Heart" šajā ziemas sezonā bijis sestais pirktākais svētku albums Latvijā, viņam seko Elvisa Preslija izlase "Christmas Wishes" un Saimona Koela izveidotā vokālā kvarteta "Il Divo" koncertieraksts "Live In Barcelona". Pirktāko svētku albumu desmitnieku noslēdz Torijas Eimosas un Ronana Kītinga jaunie Ziemassvētku albumi.

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:
1. Andrea Bocelli - My Christmas (Universal)
2. Susan Boyle - I Dreamed A Dream (Sony)
3. Sting - If On A Winter's Night (Universal)
4. Sarah Brightman - A Winter Symphony (EMI)
5. Enya - The Very Best Of (Warner)
6. Bob Dylan - Christmas In The Heart (Sony)
7. Elvis Presley - Christmas Wishes (Sony)
8. Il Divo - Live In Barcelona (Sony)
9. Tori Amos - Midwinter Graces (Universal)
10. Ronan Keating - Winter Songs (Universal)

Bočelli, Stinga un Sāras Braitmenas Ziemassvētku albumi pieejami arī DVD koncertieraksta formātā.

Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (LMK). Raidījumā, kas tiks rādīts no 21. līdz 27.decembrim, tiks piedāvātas divu Ziemassvētku videoklipu pirmizrādes - Džordža Maikla jaunajai dziesmai "December Song" un grupas "The Killers" ikgadējam Ziemassvētku singlam, kas šogad ir dziesma "Happy Birthday Guadalupe".

Ārzemju albumu tops apkopo datus par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā - Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti - datiem. Ārzemju albumu topu un iepriekšējo raidījumu atkārtojumus var noskatīties arī internetā - Platforma.lv mājas lapā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV