Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Arī gada pēdējā nedēļā Bočelli albums numur 1 Latvijā

Jānis Penka, 28.12.2009. 18:40

Gada pēdējā nedēļa nav ienesusi pārmaiņas Latvijā pirktāko ārzemju albumu topā, kur jau piekto nedēļu līderpozīcijas saglabā itāļu dziedātājs Andrea Bočelli ar albumu “My Christmas”, savukārt kā vienīgais jaunums 9.vietā debitē Alīšas Kīzas jaunais albums “The Element Of Freedom”.
Arī gada pēdējā nedēļā Bočelli albums numur 1 Latvijā

Atrašanos Latvijā pirktāko ārzemju albumu desmitniekā saglabājuši arī tādi albumi kā Stings – If On A Winter’s Night (2.vieta), Sūzana Boila – I Dreamed A Dream (3.vieta), Enja - The Very Best Of (4.vieta), Nora Džonsa - The Fall (5.vieta) un Timbaland - Shock Value II (10.vieta). Topā atgriezušies šādi ieraksti: Maikls Džeksons – This Is It (6.vieta), filmas “New Moon” mūzikas izlase (7.vieta) un ABBA – Gold (8.vieta).

Pirktākie ārzemju albumi Latvijā:
1. Andrea Bocelli – My Christmas (Universal) +/- 0
2. Sting – If On A Winter’s Night (Universal) +/- 0
3. Susan Boyle – I Dreamed A Dream (Sony) +1
4. Enya – The Very Best Of (Warner) +4
5. Norah Jones – The Fall (EMI) +2
6. Michael Jackson – This Is It (Sony) – atgriešanās topā
7. New Moon Original Soundtrack (Warner) – atgriešanās topā
8. ABBA – ABBA Gold (Universal) – atgriešanās topā
9. Alicia Keys – The Element Of Freedom (Sony) – jaunums
10. Timbaland Presents Shock Value 2 (Universal) +/- 0

Ārzemju albumu tops katru vakaru plkst. 19 skatāms Latvijas Mūzikas kanālā (LMK). Raidījumā, kas tiks rādīts no 28.decembra līdz 3.janvārim, tiks arī piedāvātas trīs videoklipu pirmizrādes – Deivida Greja un Enijas Lenoksas duetam “Full Steam”, angļu džeza talanta Džeimija Kalluma versijai par Riannas hitu “Don’t Stop The Music” un Leonas Luisas izpildītajai filmas “Avatars” tituldziesmai “I See You”, kuras video versijas tapšanā būs arī iespējams gūt plašāku ieskatu. Raidījumā, kas būs skatāms no 4. līdz 10.janvārim, LMK piedāvās 2009.gadā pirktāko ārzemju albumu Top15.

Ārzemju albumu tops apkopo datus par nedēļas pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem. Ārzemju albumu topu un iepriekšējo raidījumu atkārtojumus var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV