Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Alīša Kīza izdevusi albumu “The Element of Freedom”

Jānis Penka, 04.01.2010. 11:10

2009.gada nogalē amerikāņu dziedātāja Alīša Kīza laidusi klajā savu jaunāko albumu “The Element of Freedom”, kas Amerikā “Billboard” pirktāko albumu topā debitēja 2.vietā.
Alīša Kīza izdevusi albumu “The Element of Freedom”

Albumā ir iekļautas 14 dziesmas, vienā no tām Alīša Kīza dzied kopā ar dziedātāju Bejonsē. Albumā ir iekļauti jau iepriekš izdoti dziedātājas singli “Doesn’t Mean Anything” un “Try Sleeping with a Broken Heart”, kā arī plašu popularitāti guvusī dziesma “Empire State of Mind (Part II)”, ko dziedātāja albumā izpilda bez Jay-Z.
 
Dziedātāja par savu jauno albumu saka: “Albums ir emocionāls un trausls, tajā ir daļa no brīvības. Es nevaru precīzi atrast labākus vārdus par brīvību kā šajā albumā. Brīvība noteikti ir tas, kur pašreiz es esmu savā dzīves ceļā.”

ASV “Billboard” albumu topā “The Element of Freedom” debitēja 2.vietā un tur pavadīja divas nedēļas, kļūstot par vienu no komerciāli veiksmīgākajiem gada albumiem. Latvijā LMK Ārzemju albumu topā šis ieraksts ierindojies 9.vietā.

Alīša Kīza, īstajā vārdā Alīša Audžello Kuka, dzimusi 1981.gadā itālietes un afroamerikāņa ģimenē Ņujorkā. Savu muzikālo karjeru viņa iesāka pirms 10 gadiem, šo gadu laikā Alīša Kīza ir izdevusi četrus studijas albumus un vienu dzīvā ieraksta albumu. Dziedātājas muzikālo talantu apstiprina neskaitāmās pasaules mēroga muzikālās balvas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV