Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

„Randoms Dīvānvakars” Nr. 24 ietvaros Sovvaļnīks ieskandinās savu albumu

Kaspars Jansons, 08.01.2010. 16:29

Trešdien, 13. janvārī, plkst. 18:00 Vecrīgā, mūzikas veikalā „Randoms” „Randoms Dīvānvakars” * Nr. 24 ietvaros Sovvaļnīks ieskandinās savu albumu.
„Randoms Dīvānvakars” Nr. 24 ietvaros Sovvaļnīks ieskandinās savu albumu

Sovvaļnīks ir latgaliešu dziesminieks, kas mūzikā ietērpj moderno latgaliešu dzejas pārstāvju vārsmas. Sovvaļniekam pūrā salīdzinoši jauns albums - “Sūpluok”, kas veltīts dzejniecei Marijai Andžānei, kuras simtgadi septembrī svinēja viņas daiļrades cienītāji.

Sovvaļnīks zināms arī kā grupas Borowa Mc ģitārists.

Randoms Rockers saka – lieliska, drusku melanholiska, bet sasodīti laba rokmūzika latgaliešu valodā. 
 
http://www.draugiem.lv/sovvalniks
http://www.youtube.com/watch?v=CVgjr-mZLo8

* „RANDOMS DĪVĀNVAKARS”
– tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!
- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – Astro’n’out, Igo, Linga, Dzelzs Vilks, Alis P, SPB, Uldis Rudaks, Invasion, Bedwetters (Ee), Gacho, u.c.
-  notiek jau 4 gadus un tie ir atjaunota vecā, labā Randoms tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku ‘grandiem’ – Prāta Vētrai, East 17, Igo, Jumpravai, Ēnas, S.P,B., Alis P, Dzelzs Vilks, Gacho, Klāss Vāvere u.c.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV