Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

LMK piedāvā 2009.gada pirktāko DVD apskatu

Jānis Penka, 19.01.2010. 09:54

Šonedēļ katru vakaru plkst. 19 Latvijas Mūzikas kanāls (LMK) piedāvās 2009.gada pirktāko ārzemju DVD mūzikas ierakstu apskatu. Topa līderpozīcijas pieder dziedātājam Andrea Bočelli, viņam seko Leonarda Koena un Maikla Džeksona DVD ieraksti.
LMK piedāvā 2009.gada pirktāko DVD apskatu

Tāpat kā 2009.gada pirktāko CD albumu topā, arī Andrea Bočelli koncertieraksti bijuši pagājušā gada pirktākie DVD Latvijā. Pirmo vietu Andrea Bočelli ieņem ar trim DVD ierakstiem – “Under The Desert Sky” (2006), “Vivere: Live In Tuscany” (2008) un “My Christmas” (2009).

Otrajā vietā leģendārais kanādiešu dziedātājs Leonards Koens, kurš, atgriezdamies no 15 gadu ilga koncertdarbības pārtraukuma, 2009.gadā izdeva koncertierakstu “Live In London”.

Trešajā vietā iekļuvis Maikls Džeksons ar diviem DVD – “Dangerous Tour” koncerts Bukarestē, kas notika Rumānijas galvaspilsētā notika 1992.gadā, un videoklipu izlase “Number Ones”.

Latvijā pirktāko ārzemju DVD mūzikas ierakstu topa desmitniekā iekļuvuši arī tādi mākslinieki kā Madonna, Stings, Sāra Braitmena, “Linkin Park”, Dzordžs Maikls, “Pink Floyd” un Dzukero.

2009.gadā pirktākie ārzemju DVD ieraksti Latvijā:
1. Andrea Bocelli – Under The Desert Sky, Vivere: Live In Tuscany, My Christmas (Universal)
2. Leonard Cohen – Live In London (Sony)
3. Michael Jackson – Dangerous Tour: Live In Bucharest, Number Ones (Sony)
4. Madonna – Celebration: Video Collection, Confessions Tour (Warner)
5. Sting – A Winter’s Night: Live From Durham Cathedral (Universal)
6. Sarah Brightman – Symphony: Live In Vienna (EMI)
7. Linkin Park – Road To Revolution: Live At Milton Keynes (Warner)
8. George Michael – Live In London (Sony)
9. Pink Floyd – Pulse (EMI)
10. Zucchero – Live At The Royal Albert Hall (Universal)

Latvijā pirktāko ārzemju DVD mūzikas ierakstu apskatu varēs noskatīties Latvijas Mūzikas kanālā no 18. līdz 24. janvārim, katru vakaru plkst. 19:00. Raidījumus var noskatīties arī internetā – Platforma.lv mājas lapā. [http://www.platforma.lv/player/playlist-video/lmk_albumu_tops/]

Ārzemju albumu tops apkopo datus par pirktākajiem ārvalstu mūzikas ierakstiem Latvijā. Tops veidots pēc kompāniju Universal Music, Sony Music, Warner Music un EMI pārstāvju Latvijā – Pasadena Group Promotion un Mikrofona Ieraksti – datiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV