Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„trauma moralis” svin ceturto dzimšanas dienu

trauma crew, 02.02.2010. 12:08

Kā ierasts, 4. februāris ir vietējās neordinārā grindcore paveida grupas „trauma moralis” dzimšanas diena. Šogad par svinību vietu izvēlēts Uzvaras parks – vieta, kas kā reizi atrodas tieši pretī „Raimim” jeb mēģinājumu telpai, kurā notikuši „traumas” pirmie mēģinājumi.
„trauma moralis” svin ceturto dzimšanas dienu

Atzīmēšana plānojas visai ekstrēma. Tā izpaudīsies kā grupas akustiskā blakusprojekta, blackmetāla parodijas jeb jubilejas ansambļa „Unholy Satan” uzstāšanās īsteni blackmetālīgā garā – ziemā, ārā un dabā. Grupa zināma arī ar savām anti-mākslas ievirzēm, un arī šī reize nebūs izņēmums, proti, ļoti iespējams, ka performances dalībnieku vidū (atkal) būs kāda persona, kura neprot spēlēt mūzikas instrumentu. „Priekšnesums visdrīzākais būs kā īss flašmoba uzplaiksnījums vai kas tamlīdzīgs”, skaidro „trauma”, un ironizē, ka „patīkamā veidā plusā vēl arī pati norises vieta neizbēgami piešķir papildus politiska mulsuma dimensiju”.

Tātad – aicināti visi, kam slinkums. Orientējieties pēc skaņām. Biedēsim slēpotājus, dzersim agdamu un pieminēsim neizdevušos minetu parku.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV