Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Trauma Moralis un Kastete piedāvā: Okupē apokalipsi!

EasyGet.lv, 21.12.2011. 17:31

Divas pašmāju pagrīdes grupas - trauma moralis un kastete - dodas minitūrē pa Latvijas pilsētām, ieskandinot jauno, viltus apokalipses un vispasaules alkatības gadu.
Trauma Moralis un Kastete piedāvā: Okupē apokalipsi!

Katru gadu atrodas gudri pseidopareģi mesijas un pesteļotāji, kas sola pasaules galu. Visiem skaidrs, ka 2012. nebūs pasaules gals šī termina klasiskajā izpratnē. Tiesa gan, pasauli iznīcinās cilvēku alkatība un finansiālo Babilonas torņu krišana. Tāpēc aicinam tevi okupēt apokalpisi, nākt un iztrakoties končos, pirms cilvēci sašķaida haoss, bailes un masu psihoze!

Trauma Moralis ir vecākā joprojām aktīvā grind grupa Latvijā. Aizvadīti vairāk nekā 100 koncerti visā Eiropā, un šovasar grupa devās 2 nedēļu garā tūrē Meksikā. Latvijā grupa manāma pietiekoši reti, tādēļ nelaid garām iespēju ! Kastete ir raw-hardcore trio, kas rībina notis vecās cietserdes skolas manierē, un no pagrīdes cehiem izlien tikai īpašos gadījumos.

Četru koncertu sērija norisināsies 23. decembrī Jēkabpilī klubā "Kontrabass", 29. decembrī, Rīgā, klubā "NabaKlab", 30. decembrī, Jelgavā "Melno cepurīšu Balerijā", noslēguma koncerts būs 5. janvārī Valmieras klubā "Chill Inn".

Grupas var paklausīties:
http://www.myspace.com/kastete
http://www.myspace.com/traumamoralis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV