Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

“TāTāTā” vokālists Artis Dvarionas uzstāsies kā dīdžejs

Mūzikas projekts TāTāTā, 02.02.2010. 13:23

Grupas “TāTāTā” vokālists Artis Dvarionas februārī un martā dažādās Latvijas izklaides vietās uzstāsies kā dīdžejs, spēlējot uz rokmūziku balstītus DJ-setus.
“TāTāTā” vokālists Artis Dvarionas uzstāsies kā dīdžejs

“Pēc dalības Toma Grēviņa kūrētajā “tgxmasparty” pagājušā gada nogalē Jelgavā, esmu guvis iedvesmu atsākt to, kas man nav svešs – uzstāties kā dīdžejs. DJ-setos dominēs rokmūzikas žanrs. Dziesmas, pie kurām man pašam grūti vienaldzīgi nostāvēt,” stāsta Artis.

Arta Dvarionas DJ-setu sērija sāksies šo sestdien, 6.februārī ar uzstāšanos jaunajā Valmieras klubā “Čempions”, bet pēc tam turpināsies Jelgavā, Cēsīs, Liepājā un Rīgā. Šobrīd apstiprinātas 10 uzstāšanās.

“Patlaban ar “TāTāTā” strādājam pie jaunās radiodziesmas, tādēļ februāris ir brīvāks no koncertiem, ko izmantoju uzstājoties kā dīdžejs,” turpina Artis.

Plānots, ka mūzikas projekta “TāTāTā” jaunais singls radiostacijās nonāks februārī, bet koncertdarbību grupa atsāks 10.martā ar uzstāšanos “Jelgavas Kreklos”.

Artis Dvarionas kopš 2002.gada pazīstams arī kā “Radio SWH Rock” ētera balss un raidījumu veidotājs.

Vairāk par Arta Dvarionas DJ-setiem internetā - www.artisdvarionas.blogspot.com/.




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV