Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Līdz Latvijas labākās dziesmas noteikšanai atlikušas 10 dienas

Sintija Kvasova, 12.02.2010. 17:35

Vēl 10 dienas Latvijas mūzikas fani tirdzniecības parkā „Alfa” var nobalsot par savu mīļāko gada dziesmu. Par desmit profesionālas žūrijas nominētām Latvijas izpildītāju dziesmām jau vairāk kā nedēļu balsojuši t/p „Alfa” apmeklētāji. Pirmās balsu skaitīšanas rezultātā trīs laureātu pozīcijas šobrīd ieņem Instrumenti, Musiqq un Aisha.

Tirdzniecības parks „Alfa” jau otro gadu pēc kārtas piedāvā ikvienam ekskluzīvu iespēju  – tautas balsojumā noteikt Latvijas labākās „Gada dziesmas” titulu. Līdz šim apmeklētāji aktīvi iesaistījušies un balsojuši, uz šo brīdi izvirzot līderos amizantos Musiqq ar dziesmu “Abrakadabra”, mūžam kustīgās Aishas dziesmu „Lelle” un noslēpumainās pandu grupas Instrumenti izpildīto „Apēst Tevi”. Lielāku balsotāju aktivitāti t/p „Alfa” paredz nedēļas nogalē.

Līdz 21. februāra vakaram ikviens t/p „Alfa” apmeklētājs par katru pirkumu tirdzniecības parka veikalos saņems balsošanas žetonu, kas dos tiesības speciālās balsošanās urnās nobalsot par 2009. gada labāko dziesmu. Dziesmas izpildītāji, kas saņems vislielāko balsu skaitu, apbalvošanas ceremonijā no t/p „Alfa” saņems dāvanu karti 500 latu vērtībā.

T/p „Alfa” apmeklētāji drīkst balsot neierobežotu reižu skaitu. Balsotāji ne tikai atbalsta savus iemīļotos izpildītājus, bet var laimēt arī vērtīgas balvas. Visi pirkumu čeki virs 10 latiem piedalīsies īpašā momentloterijā ar iespēju laimēt vairākas Galactico dāvanu kartes, kino „Cinamon” ielūgumus un dažādus suvenīrus no t/p „Alfa”.

„Gada dziesmas 2009” kandidātu sarakstā šogad ierindojas Dzelzs Vilks “Māšel, nebaidies”, Astro’n’out “Spoguļoties”, Musiqq “Abrakadabra”, Otra Puse “Nakts vai Rīts”, Instrumenti “Apēst Tevi”, Igo „Ieelpots”, Putnu Balle „Divi eņģeļi”, Linda Leen un Renārs Kaupers „Pamosties”, Aisha „Lelle”, Vītolu ģimene „Dziesma par notikumu”. Visas desmit dziesmas var noklausīties uz vietas Alfā pie informācijas centra un lielveikala RIMI ieejas speciāli iekārtotos stendos, kā arī tirdzniecības parka mājas lapā www.alfaparks.lv. 

„Gada dziesmu 2009” ar vislielāko Alfā savākto balsu skaitu paziņos šā gada 23. februārī Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijā-koncertā Latvijas Nacionālajā operā un TV3 tiešraidē.

 

Papildu informācijai par balsošanu: www.alfaparks.lv

Papildu informācijai par Gada balvas norisēm: www.gadabalva.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV