Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Pirmdien noslēdzas pieteikšanās “Eolikas” junioru projektam

Juris Millers, 14.02.2010. 14:39

Pirmdien, 15. februārī, noslēgsies pieteikumu reģistrācija Latvijas estrādes mūzikas lēģendas – kvarteta “Eolika” jauniešu projektam, kas šogad koncertēs kopā ar “Eoliku”.
Pirmdien noslēdzas pieteikšanās “Eolikas” junioru projektam

19. martā sāsies vērienīga grupas “Eolika” 30 gadu jubilejai veltīta Vislatvijas koncertturneja, kurā kopā ar jubilāriem – Olgu Rajecku, Ilonu Stepanovu, Viktoru Zemgalu un Daini Dobelnieku dosies arī “Eolikas” junioru kvartets, kurā vēl pirmdien var pieteikties meitenes un puiši vecumā no 14 līdz 22 gadiem. Plašāka informācija par pieteikšanos konkursam ir atrodama mājaslapā www.eolika.lv, kur iespējams iepazīties arī ar grupas tuvākajaā laikā paredzēto koncertu grafiku. Dalībnieku atlase notiks jau trešdien un žurijas lomā būs paši “Eolikas” dalībnieki, kas no kandidātiem izvēlēsies divas meitenes un divus puišus, kas šogad koncertēs kopā ar “Eoliku”.

Jāpiebilst, ka “Eolikas” vienīgais jubilejas koncerts Rīgā notiks 17. aprīlī, kinoteātra “Rīga” Lielajā zalē. Dažu dienu laikā jau ir izpirktas un rezervētas gandrīz puse no koncerta biļetēm, tādēļ “Eolika” aicina neatlikt biļešu iegādi uz pēdējo brīdi – tās pagaidām vēl ir nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV