Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Jau šodien EDDY un DJ Gustavito sniegs savu pirmo koncertu Cēsīs (+ VIDEO)

Sanda Brūna, 19.02.2010. 09:52

Piektdien, 19. februārī R’n’B mūziķis EDDY jeb īstajā vārdā Edijs Melnis uzsāks koncertu tūri, lai prezentētu savu jauno albumu “Something you forgot”. Kā koncertu tūres īpašie viesi piedalīsies DJ Gustavito, deju studijas „JV Clubs” dejotāji un beat box pārstāvji Viktory un Kārlis Grosvalds.
Jau šodien EDDY un DJ Gustavito sniegs savu pirmo koncertu Cēsīs (+ VIDEO)

Koncertu tūres galvenā dīdžeja pienākumus pildīs Dj Gustavito, kurš piedāvā Hip Hop, R’n’B un Oldschool setus. Spēlējis vairākās Baltijas, Krievijas, Baltkrievijas un Lielbritānijas pilsētas klubos.

Papildus lielisku šovu būs iespējams baudīt no deju studijas „JV CLUBS” dejotājiem, kuri pārstāv diva, funk, hip hop, liryical hip hop u.c.deju stilus.

Jaunais albums „Something you forgot” , kas savu prezentāciju piedzīvoja pērnā gada rudenī, jau ieguvis mūzikas kritiķu atzinību, kā arī ir ticis nominēts, kā labākais deju mūzikas albums „Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvā”. Koncerta norises vietās jauno albumu varēs iegādāties par īpašu cenu.

Nākamie koncerti ir paredzēti:
20.02.2010. – Limbaži, mūzikas klubs „Tonuss”,
12.03.2010. – Aizkraukle, mūzikas klubs „Laiks”.


EDDY jaunākais video klips „Dance With Me” kopā ar DJ Gustavito un “JV CLUBS” : http://www.youtube.com/watch?v=cFmaG1FjFnk

EDDY jaunā albuma dziesmas varēsiet noklausīties : http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=283818
http://www.myspace.com/eddylatvia
www.draugiem.lv/eddy

Koncertu tūri atbalsta: žurnāls „Sīrups”, „Draugiem.lv”, „Capital FM”, „Pozitivaszinas.lv”, „Easyget.lv”, „Radio Valmiera”, „Kurzemes Radio”, „LMK”, „TV24” un „Avantis Promo”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV