Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

EDDY un DJ Gustavito koncertēs Jelgavā

Sanda Brūna, 18.03.2010. 10:12

Jau rīt, piektdien, 19.martā mūzikas klubā „Tonuss” viesosies R’n’B mūziķis EDDY jeb īstajā vārdā Edijs Melnis, lai prezentētu pērnajā gadā iznākušo jauno albumu “Something you forgot”. Kā koncertu tūres īpašie viesi piedalīsies DJ Gustavito, deju studijas „JV Clubs” dejotāji un vietējais jelgavnieks - beat box pārstāvis Viktory.
EDDY un DJ Gustavito koncertēs Jelgavā

Koncertu tūres galvenā dīdžeja pienākumus pildīs Dj Gustavito, kurš piedāvā Hip Hop, R’n’B un Oldschool setus. Spēlējis vairākās Baltijas, Krievijas, Baltkrievijas un Lielbritānijas pilsētas klubos.

Papildus lielisku šovu būs iespējams baudīt no deju studijas „JV CLUBS” dejotājiem, kuri pārstāv diva, funk, hip hop, liryical hip hop u.c.deju stilus.

Jaunais albums „Something you forgot” , kas savu prezentāciju piedzīvoja pērnā gada rudenī, jau ieguvis mūzikas kritiķu atzinību, kā arī ir ticis nominēts, kā labākais deju mūzikas albums „Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvā”. Koncerta norises vietās jauno albumu varēs iegādāties par īpašu cenu.

Tuvākie koncerti:
09.04.2010. Ogrē un 10.04.2010. Madonā, „Smeceres krogs”.


Noskatīties EDDY jaunāko video klipu „Dance With Me” kopā ar DJ Gustavito un “JV CLUBS”  varat šeit: http://www.youtube.com/watch?v=cFmaG1FjFnk

EDDY jaunā albuma dziesmas varēsiet noklausīties : http://www.platforma.lv/artists/artist.php?id=283818
http://www.myspace.com/eddylatvia

Koncertu tūri atbalsta: žurnāls „Sīrups”, Draugiem.lv, Capital FM, Pozitivaszinas.lv, Easyget.lv, Radio Valmiera, Kurzemes Radio, LMK, TV24 un “Avantis Promo” .

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV