Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Latvijas Radio 2 dzimšanas dienu svinēs Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē

Ilze Zvaigzne, 09.03.2010. 13:42

Šogad 1.aprīlī LR2 svin savu 15.dzimšanas dienu. Tautā mīlētākās radiostacijas - Latvijas Radio 2 jubilejas svinēšana, klātienē tiekoties ar saviem klausītājiem, ir izvērtusies par skaistu tradīciju. LR2 šobrīd ir populārākā radiostacija valstī un to klausās vairāk nekā pusmiljons Latvijas Republikas iedzīvotāju. Tuvojoties nozīmīgajai jubilejai, LR2 dodas vēl soli tuvāk saviem klausītājiem, un rīko svinības trijos novados - Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē

Svinības sāksies Zemgalē, 20. martā plkst. 19:00, Jelgavas kultūras namā. Dzīvespriecīgā koncertā „Lai svinam” ar populāriem radiohitiem un muzikāliem pārsteigumiem pulcēsies vairāk nekā 20 iemīļotākās grupas un solisti. Savukārt pēc koncerta divās deju zālēs notiks balle kopā ar grupām „Apvedceļš”, „Sestā jūdze”, „Roja” un DJ Aivi. Visus svinētājus gaida dažādi muzikāli pārsteigumi, laimīgās foto stundas kopā ar mūziķiem, dziesmu klubiņš ar Arvīdu Platperu, konkursi un dāvanas. Īpaša dāvana klausītājiem būs latviešu ziņģu leģendas - grupas „Ornaments” atgriešanās.

Koncerta daļā  piedalās - "Klaidonis", "Apvedceļš", Liene Šomase, "Sestā jūdze", "Roja", Ivo Fomins, Atis Auzāns un Oranžais koris, Gunārs Meijers, "Baltie lāči", Inga un Normunds, Santa Zapacka un Harijs Ozols, Andris Ērglis, „Ornaments”, Lauris Reiniks, Dainis Skutelis, „Mūzikas kolekcija”, „Patrioti.lg”, Kaspars Antess, „Tequila”, Vītoli un „Dzeguzīte”.

Jau 10. aprīlī Latvijas Radio 2 dzimšanas dienas svinības turpināsies Vidzemē, Valmieras kultūras centrā, bet 24.aprīlī noslēgsies Kurzemē, Ventspils teātra namā „Jūras vārti”. Šajos novados jau iepriekš minētajiem mūziķiem pievienosies Kristīne Zaharova, Kaža, grupas „Rietumkrasts” un „Jūrkant”, kā arī temperamentīgie Riči.

Biļetes uz „Latvijas Radio 2  dzimšanas dienas svinībām Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē nopērkamas „Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļetes tikai uz balli būs nopērkamas pasākuma vakarā kultūras nama kasē no plkst. 18:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV