Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

"SEB Muzikālā banka 2009" būs dzirdama LR2 tiešraidē

Ilze Zvaigzne, 19.01.2010. 10:42

Sestdien, 23.janvārī Olimpiskajā centrā "Ventspils" notiks Latvijas Radio 2 rok un pop dziesmu aptaujas "SEB Muzikālā banka 2009" apbalvošanas ceremonija. No plkst. 19:00 pasākuma tiešraide būs dzirdama Latvijas Radio 2, bet plkst. 21:15 ceremoniju varēs vērot Latvijas Televīzijas 1.kanālā.
"SEB Muzikālā banka 2009" būs dzirdama LR2 tiešraidē

Visas aptaujas fināldziesmas klausītāji dzirdēs jaunā skanējumā kopā ar jauniešu kori "Kamēr…" un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu. Finālistu vidū Jānis Stībelis, Intars Busulis, Andris Ērglis, Liene Šomase, Atis Auzāns un Oranžais koris, Ivo Fomins, Aisha, Lauris Reiniks, Kristīna Zaharova, Otra puse, Putnu Balle, PER un Mārtiņš Freimanis, Musiqq, Jenny May un Jānis Grodums.

Ceremoniju ar speciāli šim pasākumam gatavotiem priekšnesumiem papildinās "Muzikālās Bankas" ekspertu padomes dalībnieki - Ingus Pētersons, Juris Kulakovs, Jānis Lūsēns, Māris Sirmais, Mirdza Zīvere, Viktors Lapčenoks, Rihards Zaļupe, Jānis Apeinis Aivars Hermanis un Juris Karlsons. Saglabājot tradīcijas, kopā ar Latvijas Radio 2 radioraidījumu "SEB Muzikālā banka" vadītājiem Baibu Palkavnieci, Kasparu Mauriņu un Elvi Jansonu, pasākumu vadīs arī iemīļotais mūziķis Intars Busulis.

Visās "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās vēl ir nopērkamas biļetes gan uz apbalvošanas ceremoniju plkst.19:00, gan ģenerālmēģinājumu plkst.14:00.

"Latvijas Radio 2" dziesmu aptaujas "SEB Muzikālā banka" ģenerālatbalstītājs ir "SEB banka". Apbalvošanas ceremonija top sadarbībā ar Ventspils pilsētu un "Euroskor".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV