Piektdiena, 10.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Maija, Paija;

"The Smashing Pumpkins" meklē dalībniekus

Mārtiņš Zviedris, 12.03.2010. 12:30

Grupas "The Smashing Pumpkins" līderis Billijs Korgans izsludinājis pieteikšanos basista un taustiņnieka vietai, kas kļuvusi vakanta kopā Džindžeras Pūlijas aiziešanas no grupas pagājušonedēļ, vēsta nme.com.
"The Smashing Pumpkins" meklē dalībniekus

Atklātu konkursu ar noklausīšanos Korgans ņem talkā ne pirmo reizi - tā pērn tika atrasts arī bundzinieka Džimija Čemberlena pēctecis. "Atklātais konkurss reiz jau bijis veiksmīgs, esam atraduši bundzinieku Maiku Bērnu," saka Korgans. "Kālab tagad neatvērt durbis katram, kas vēlētos ieņemt basista vai taustiņnieka vietu? Kā varat spriest no grupas pagātnes un tagadnes, vecumam, rasei vai aprindām nav nozīmes. Ikviens laipni gaidīts," drošina vienīgais Čikāgas postgrunge celmlaužu kolektīvā palikušais oriģināldalībnieks.

Pamatinformāciju par sevi, foto un internetsaites uz uzstāšanās videoierakstiem interesenti līdz 31. martam aicināti sūtīt uz e-pastiem PumpkinsBass@gmail.com vai PumpkinsKeys@gmail.com.

Avots: nme.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV