Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

"The Smashing Pumpkins" jaunais albums iznāks novembra beigās

Mārtiņš Zviedris, 22.10.2010. 10:24

Čikāgas post grunge grandi "The Smashing Pumpkins" precizējuši infomāciju par jaunizdodamo EP, raksta NME. Minialbums "Teargarden By Kaleidyscope Vol. II" kompānijas Martha's Music/ Rocket Science Venture paspārnē iznāks 23. novembrī. Diskā būs dziesmas "The Fellowship", "Freak", "Tom Tom" un "Spangled", B pusē - agrāk nepublicēts skaņdarbs "Cottonwood Symphony". EP būs pieejams arī 12 collu vinila platē.
"The Smashing Pumpkins" jaunais albums iznāks novembra beigās

Dziesmas no jaunā ieraksta, kas jau skanējušas gan grupas, gan tās līdera Bilija Korgana uzstāšanās reizēs, vēsta par sekošanu Pumpkins atmosfēriskās noskaņas raisošo rokdziesmu rakstīšanas tradīcijām, nevairoties arī no jūtama elektronikas izmantojuma.

To, ka kolektīvs turpina doties pa to pašu stingri iemīto - klausītājiem labi zināmo - dziesmu rakstniecības taciņu, Korgans apliecināja, arī septembra beigās uzstājoties grāmatnīcā Parīze, kur iepazīstināja ar gluži jaunu, diskā neiekļautu dziesmu "Jesus Needs a Hit".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV