Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Ron Carroll un MN2S ballīte klubā “Essential”

Propeller Productions, 16.03.2010. 10:05

Sestdien, 20.martā, kluba "Essential" galvenajā deju zālē kārtējo reizi notiks pasaules mēroga house mūzikas zīmola - Mn2S - īpašā ballīte. Šī Mn2S pasākuma galvenā viesa statusā, pirmo reizi Latvijā viesosies house mūzikas zvaigzne Ron Carroll no Čikāgas, pasākumā uzstāsies arī apmeklētājiem jau labi pazīstamais Dave Jones no Londonas.
Ron Carroll un MN2S ballīte klubā “Essential”

2010.gads ir jau ceturtais pēc kārtas, kuru laikā MN2S rīko savas ekskluzīvās Latvijas ballītes kluba "Essential" lielajā zālē. Klubā jau viesojušies tādi šī slavenā zīmola pārstāvji kā Funkerman, Tom Novy, Kerri Chandler un Dennis Ferrer. MN2S nav izvēlējušies "Essential" nejauši, jo progresīvā skaņas un apgaismojuma sistēma un kopējā ietilpība – 2500 cilvēku – klubu padara par Latvijas un Baltijas mēroga pērli.

Par 2010.gada otrā MN2S pasākuma zvaigzni klubā "Essential" kļūs vokālists, dīdžejs un producents no Čikāgas – Ron Carroll. 1980-to gadu beigās, vēl nesasniedzot divdesmit gadu vecumu, Carroll atvēra savu klubu, kurā sevi realizēja kā dīdžejs, bet 1993.gadā izdeva savu pirmo vokālo skaņdarbu „My Prayer”. Viņa dziedāšanas stils ļoti atgādināja baptistu priesterus, tāpēc viņš ātri ieguva iesauku „The Minister of Sound” (Skaņas priesteris). Gadu pēc debijas, vēl nepazīstams ārpus Čikāgas, Carroll mūzikas konferencē, kas notika Maiami, piedāvāja Louie Vega (Masters At Work) sacerēt dziesmas vārdus Barbarai Tucker. Tā radās dziesma „I Get Lifted”. Viņš arī sacerēja vārdus sešām dziesmām citas Čikāgas zvaigznes debijas albūmam – Byron Stingily. Kopš 2000.gada Carroll aktīvi darbojas Eiropā. Veiksmi Vecajā Pasaulē viņam nesa sadarbība ar Bob Sinclar un Hardsoul.

Ron Carroll MN2S pasākumā atbalstīs apvienības pārstāvis no Londonas - Dave Jones, kurš pēdējo trīs gadu laikā regulāri uzstājas klubā Essential. Viņa igauņu džeza vokālistes Sofia Rubina ieraksta „Make Me Beautiful” remikss 3 nedēļu garumā ir bijis veikala traxsource.com topa pirmajā vietā. Bet februārī Dave kļuva arī par ultra modernā T/Bar rezidentu Londonā.

Vairāk informācijas: www.essential.lv, www.propeller.lv, www.mn2s.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV