Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kaspar Kondrat turpina īstenot Kwadrat Concept

Propeller Productions, 08.04.2010. 08:58

Sestdien, 17.aprīlī, jau septīto reizi kluba Essential lielajā zālē notiks dīdžeja un producenta Kaspar Kondrat autor-pasākums Kwadrat Concept.  Līdzās pasākuma idejas iedvesmotājam uz lielās skatuves uzstāsies mākslinieki no vairakām pasaules valstīm: Jaytech no Austrālijas, Pulser no Lielbritānijas, Ignas no Lietuvas un DJ Aims no Igaunijas.
Kaspar Kondrat turpina īstenot Kwadrat Concept

Pirmo reizi Kwadrat Concept tika realizēts 2008.gada sākumā un kopš tā laika šis pasākumu zīmols ir pulcējis arvien vairāk sekotājus, kuri vismaz divas reizes gadā tiek aicināti izbaudīt Kaspara vīziju par "ļoti īpašu ballīti, ļoti īpašiem cilvēkiem". Kaspar Kondrat šo pasākumu ietvaros aicinājis uzstāties savus paziņas un domubiedrus no visas pasaules, veidojot tieši sev un saviem draugiem atbilstošu - interesantu un ļoti eklektisku muzikālo programmu. Tieši šī personīgā pieeja pasākuma satura veidošanai Kwadrat Concept naktīs rada neatkārtojmu, enerģētiski piesātinātu un pozitīvu atmosfēru uz kluba Essential deju grīdas. Līdz šim Kwadrat Concept īpašo viesu statusā uzstājušies Glenn Morrison, Jerome Isma-Ae, Menno de Jong, Miss Nine, Dave Gardner, kā arī neskaitāmi dīdžeji un producenti no Baltijas valstīm.

Arī septītā Kwadrat Concept pasākuma programma solās būt tik pat daudzkrāsaina un internacionāla.

Austrālijā dzimušais dīdžejs un producents JAYTECH ieņēmis Kwadrat Concept goda viesa statusu. Viņa pārdomātās un melodiskās house kompozīcijas iederas kā Sasha, tā Desyn Masiello vai Above&Beyond dīdžej-setos. Jaytech diskogrāfija mērāma divciparu skaitļos un ietver tādus nozīmīgus ierakstus kā “Genesis” (kuru Tiesto iekļāva savā “Search Of Sunrise” izlasē), “Spacelift” un “Pepe's Garden” u.c. Šogad izdots Jaytech (kopā ar James Grant veidotais) mix albums “Anjunadeep Vol 2”, kas jau guvis milzu popularitāti klausītāju vidū, kā arī nedalītu  atzinību mūzikas kritiķu aprindās.
http://www.youtube.com/user/anjunadeep#p/c/F20ED2F3B9889EC5

Lietuvu šoreiz pārstāvēs Kaspara ilggadējais draugs un sadarbības partneris, viens no ietekmīgākajiem vārdiem Lietuvas klubu dzīvē - IGNAS. Iespējams, daudzi Latvijas klubu kultūras aktīvisti atceras Ignas regulārās viesošanās reizes uz kluba Metro skatuves deviņdesmito gadu beigās. Kopš tā laika Ignas ir realizējis neskaitāmus nozīmīgus projektus, kas atstājuši neizdzēšamu iespaidu uz Lietuvas klubu kultūras attīstību, piemēram - izveidojis Kauņas super-klubu Exit.

Pašu noslēpumaināko no trīs Baltijas valstīm - Igauniju - šoreiz pārstāvēs DJ AIMS.

Viens no pasākuma interesantākajiem viesiem neapšaubāmi ir Latvijas klubu dzīves jaunpienācējs - PULSER - dīdžejs un producents no Lielbritānijas, kurš nu jau gadu par savām mājām sauc Rīgu. Pulser (ītajā vārdā Andy Perring) kontā ir vairāk kā 100 skaņdarbi un remiksi, kas pēdējās dekādes laikā izdoti zem kāda no viņa skatuves vārdiem - Pulser, The Olmec Heads (ar Westy), Insigma (ar Steve "Thrillseekers" Helstrip), The Basstarts (ar Lange) u.c. Šie ieraksti viņam nodrošinājuši stabilu vietu trance mūzikas vēsturē, tomēr Pulser mums gatavo jaunus pārsteigumus: pavisam drīz klajā nāks viņa jaunais albums, kurš tapis viņa studijā Rīgā un tiks izdots Gareth Emery ierakstu kompānijas Garuda paspārnē.

Par ballītes vizuālo noformējumu rūpēsies Artis Dzērve - multimediju mākslinieks, kurš pirms gada pārcēlies uz dzīvi Venecuelā, šobrīd uz neilgu laiku viesojas Latvijā, lai piedalītos tādos pasākumos kā GreenNight un Kwadrat Koncept.

KWADRAT CONCEPT
Klubā Essential
Skolas ielā 2
17. aprīlī, plkst. 22:00 - 06:00

http://www.essential.lv
http://www.propeller.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV