Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Aizklauklē norisināsies burbuļu ballīte “BUBBLE MADNESS”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 01.04.2010. 11:40

Sestdien, 10.aprīlī plkst.22:00 Aizkraukles Novada kultūras namā notiks vienīgā un īstā burbuļu ballīte Latvijā – “BUBBLE MADNESS”. Piedāvā “Baltic Dance Factory”, “Eiropas Hitu Radio” un naturālais enerģijas dzēriens “Pussy”.
Aizklauklē norisināsies burbuļu ballīte “BUBBLE MADNESS”

Dejas spīdīgo burbuļu zālē spēlēs ”BUBBLE MADNESS” lieliskais dīdžeju trio – Trakais Mārtiņš, Beatax un pats [Ex] da Bass, kurš arī Aizkraukles tusētājiem piedāvās novērtēt savu redzējumu par slavenā “The Beatles” dalībnieka Sera Pola Makartnija (Paul McCartney) dziesmu “No More Lonely Nights”, kurai šī ir pasaulē viena no pirmajām deju versijām. Singls mūzikas faniem Latvijā jau no 23.marta ir pieejams portālā Doremi.lv!

Video fragmentus miksēs – “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” vīdžejs Pe Joke.

“Eiropas Hitu Radio” zālē jau otro reizi uzstāsies dīdžejs Ikazz, bet kulminācijā darba dienu Top5 vadītājs – Mārtiņš Kreilis ar nedēļas divdesmit atzītākajiem hītu remiksiem.

Gaidāmi vairāki spilgti pārsteigumi: zvaigžņu foto stends, brīnumkrekliņu, kas maina krāsu (http://www.rintella.lv) demonstrējumi, būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” dažādās kombinācijās, kā arī iegūt divu veidu “BUBBLE MADNESS” oficiālās uzlīmes – tā norādot uz piederību burbuļu ballīšu videi.

No Rīgas un citām pa ceļam esošajām pilsētām – uz Aizkraukli dodies ar “Black Silver Party Bus”! Plašāka informācija kā arī pieteikšanās pa tālruni – 28287787.

Seko ballītes aktualitātēm arī portālā Twitter – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Ieeja maksa: 22:00 – 00:00 – Ls 3, vēlāk – Ls 4.

Atbalsta: “Pro1 Stage”, auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net, brīnumkrekliņi, kas maina krāsu – “Rintella”, lasersystems.lv un jaunums – tava digitālā vizītkarte “Poken”! Info – http://www.doyoupoken.lv.

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV