Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Līvānos gaidāma burbuļu ballīte “Bubble Madnes”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 16.04.2010. 15:28

24.aprīlis – lielā talkas diena. Pēc labi padarīta darba ir vajadzīga atpūta. Iespējams, labāko atpūtu Līvānos šajā dienā piedāvās “Baltic Dance Factory”, “Eiropas Hitu Radio” un naturālais enerģijas dzēriens “Pussy”, aicinot uz klubu “MOONLIGHT” uz vienīgo un īsto burbuļu ballīti Latvijā – “BUBBLE MADNESS”. Šis būs viens no pēdējiem pasākumiem šajā pavasarī! Sāksim tieši 22:00.
Līvānos gaidāma burbuļu ballīte “Bubble Madnes”

Galvenajā deju placī – “BUBBLE MADNESS” lieliskais dīdžeju trio – Trakais Mārtiņš, Beatax un pats [Ex] da Bass! Saldajā ēdienā – “No More Lonely Nights”, kas talciniekiem šajā naktī no paša mākslinieka būs dzirdams tikai Līvānos.

Kluba jaunajā deju zālē spēlēs jau iemīļotais dīdžejs Ikazz (“Eiropas Hitu Radio”), bet kulminācijā “Eiropas Hitu Radio” Top5 divdesmit nedēļas atzītākie hīti kopā ar Mārtiņu Kreili.

Gaidāmi vairāki spilgti pārsteigumi: īpašais zvaigžņu foto stends, brīnumkrekliņu, kas maina krāsu demonstrējumi (tos ekskluzīvi varēs arī iegādāties), būs iespēja remdēt slāpes ar naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” dažādos veidos, kā arī vienu no beidzamajām reizēm aplīmēt sevi ar “BUBBLE MADNESS” oficiālajām uzlīmēm – tā norādot uz piederību burbuļu ballīšu videi.

Ieeja maksa pat ļoti talcinieciska – tikai Ls 3!

Atbalsta: auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net, lasersystems.lv un jaunums – tava digitālā vizītkarte “Poken”! Info – http://www.doyoupoken.lv. Tehniskais atbalsts – “Pioneer”!

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informē: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv, easyget.lv un novonews.lv.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm portālā Twitter – http://www.twitter.com/bubblemadness un, protams, galvenajā mājas lapā – http://www.bubblemadness.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV